Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Γνωριμία με παραδοσιακά Τρικαλινά Προϊόντα και γεύσεις στο Μύλο του Ματσόπουλου...

ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ
Κοσμοσυρροή στην σημερινή εκδήλωση του Επιμελητήριου Τρικάλων στον Μύλο Ματσόπουλου με θέμα την «Παρουσίαση Παραδοσιακών και Τοπικών προϊόντων - Τρικαλινής γεύσης» που διοργάνωσε , σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων.




ΤRIKALA WEB MAGAZINE
http://www.fatsimare.gr/
To περιοδικό των Τρικαλινών στο διαδίκτυο




«Ελάτε να γνωρίσετε τα Τρικαλινά Προϊόντα και τις γεύσεις τους» ήταν το κεντρικό σύνθημα της επιτυχημένης εκδήλωσης που διοργανώθηκε σήμερα το απόγευμα στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ηλεκτρονικό Εμπόριο για παραδοσιακά προϊόντα, γυναίκες 50+»



Στον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου παρουσιάστηκαν προϊόντα που παράγονται στα Τρίκαλα όπως τυροκομικά, αναψυκτικά, ποτά, γλυκίσματα ζαχαροπλαστικής, χειροτεχνήματα, ανθοκομικά και βιολογικά προϊόντα.
ΤRIKALA WEB MAGAZINE
http://www.fatsimare.gr/
To περιοδικό των Τρικαλινών στο διαδίκτυο

Την εκδήλωση που διεξάγεται για πρώτη φορά στα Τρίκαλα και φιλοδοξείτε να γίνει θεσμός τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας συνοδευόμενος από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Βάσω Κάκλα, ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας Κώστας Οικονόμου και ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Εντεταλμένος Σύμβουλος Υγείας Γιώργος Τσίγκας.


Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων Βασίλης  Γιαγιάκος δήλωσε στο trikalanews.gr «Θέλοντας να προωθήσουμε την παράγωγη των τοπικών προϊόντων στον πρωτόγεννη και δευτερογενή τομέα διοργανώσαμε σήμερα την εκδήλωση για να παρουσιάσουμε στο ευρύ κοινό τα Τρικαλινά προϊόντα.


Θέλουμε να εφιστήσουμε στους αποδεκτές των προϊόντων να καταναλώνουν τα τοπικά προϊόντα που παραγάγουμε ώστε να είναι συγκριτικά περισσότερα από αυτά που καταναλώνουμε. Στόχος είναι η εξαγωγή άριστων ποιοτικά προϊόντων για να βελτιώσουμε τα οικονομικά των νοικοκυριών αλλά και κατ επέκταση της χώρας μας»
Ολες οι φωτογραφίες ΕΔΩ ΤRIKALA WEB MAGAZINE http://www.fatsimare.gr/ To περιοδικό των Τρικαλινών στο διαδίκτυο

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου