Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τρικαλινού Βασίλη Λουλέ τo ντοκιμαντέρ για «Μετέωρα-Πίνδο»


Η Αναπτυξιακή Εταιρεία Τρικάλων ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε υπέγραψε σύμβαση με την ΕΡΤ Α.Ε για την προβολή του ντοκιμαντέρ «ΜΕΤΕΩΡΑ-ΠΙΝΔΟΣ: Οδοιπορικό» για 6 προβολές (2 φορές από την ΕΤ1, 2 φορές από την Ψηφιακή Τ/Ο και 2 φορές από το Δορυφορικό Πρόγραμμα) σε διάστημα ενός έτους.





Υπογραφή σύμβασης μεταξύ ΚΕΝΑΚΑΠ και ΕΡΤ για προβολή ντοκιμαντέρ «Μετέωρα-Πίνδος»

Η παραγωγή του ντοκιμαντέρ συγχρηματοδοτήθηκε  από το πρόγραμμα LEADER Ι. Η δημιουργία του διήρκησε 2 χρόνια και ολοκληρώθηκε το 1996, σε σενάριο σκηνοθεσία του Βασίλη Λουλέ.

Μέχρι σήμερα έχει προβληθεί από την ET1 (Φεβρουάριο 1997),την ΝΕΤ  (Μάρτιο  1997), τον τηλεοπτικό σταθμό ΒΟΥΛΗ – ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (Δεκέμβριο 2005) και από τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.

Το ντοκιμαντέρ παραγωγής της ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε, είναι ένα ταξίδι στις 4 εποχές του χρόνου. Ένα οδοιπορικό στα Μετέωρα, στη Νότια Πίνδο, στον Αχελώο τα Χάσια, εκεί όπου η ομορφιά της φύσης, οι καθημερινές ασχολίες των ανθρώπων, τα πολιτιστικά μνημεία, η μουσική οι παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα αλλά και οι σύγχρονες δραστηριότητες, διαμορφώνουν ένα ελκυστικό, ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον για τον επισκέπτη.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου