Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Oι Burger Project live για πρώτη φορά στα Τρίκαλα !



Θα γλείφετε τα δαχτυλά σας!
Τετάρτη 26 Οκτωβρίου , η πιο διασκευαστική μπάντα στο κόσμο ζωντανά στην Κεντρική Πλατεία live stage!






To μουσικό φαινόμενο των Burger Project ήρθε στον κόσμο τούτο, με αποστολή να σώσει από τη μιζέρια και τη δυστυχία.  Μια χορταστική πρόταση που μεταμορφώνουν κομμάτια που όλοι (δε) θυμούνται, με έναν αξέχαστο τρόπο.

 Η μέχρι τώρα πορεία των Burger έχει αφήσει ανθρώπους να παραμιλάνε ιδρωμένοι σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε φεστιβάλ, μουσικές σκηνές, πάρτι, τηλεοπτικά πλατό και γάμους..

Με «στρατηγό» τον jazz κοντραμπασίστα Conzou, drummer τον Μosch Holiday, κιθαρίστα και βασικό performer τον Al the X-King, αλλά και τον ακτιβιστή της τέχνης Cosmic Communist στα πλήκτρα, ανακατεύουν με αχαλίνωτο ρυθμό μουσικές αναμνήσεων απΆ όλο το φάσμα της σύγχρονης μουσικής -από το κλασσικό rock ως το disco και από την punk ως την country!

Μια ολόκληρη γενιά μουσικής, όπως δεν την έχετε ξαναγευτεί: Clash, Alice Cooper, Queen, Ramones, Thin Lizzy, Godfathers, White Stripes, Prince, Fats Domino, Johnny Cash, Sonics, Undertones, Τσιτσάνη και πολλοί άλλοι αποτελούν τις στρώσεις για ένα μοναδικό ηχητικό burger, που θα σερβιριστεί στην Κεντρική πλατεία στην οδό Στουρνάρα στα Τρίκαλα.

Mη χάσετε την ευκαιρία να χαρείτε επι σκηνής- ανήμερα του Αγ. Δημητρίου- τους Burger Project, με τη σπέσιαλ συμμετοχή της Ματούλας Ζαμάνη στα φωνητικά!

Θα γλείφετε τα δαχτυλά σας!

Burger Project live στα Τρίκαλα


Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, ΅Κεντρική ΠλατείαΆ μουσική σκηνή  , Στουρνάρα 1
Έναρξη 22:00 - Εισιτήριο 12 ?  (δεν υπάρχει προπώληση, μην αργήσετε!)

Πληροφορίες:  6977580754, 2431077559


http://www.youtube.com/watch?v=ynwl2xwNchY&ob=av2e
http://www.youtube.com/watch?v=v5ot9j3Sbrk&feature=related





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου