Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

O Πάνος Κερασοβίτης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Παγκρατίου


Από 4 έως 6 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Ταμάσι της Ουγγαρίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα εφήβων, νέων και βετεράνων ΜΑΧΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ – ΠAΛΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (COMBAT GRAPPLING, GRAPPLING GI-NO GI, PANKRATION) της FILA.





Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από τον Δάσκαλο των Μονομάχων της Λάρισας Νίκο Κοτασίδη στην κατηγορία των 80-90 κιλών GRAPPLING NO GI, τον Δάσκαλο των Dragon’s Fighters στην Σκόπελο Μάνο Βασιλείου στην κατηγορία των 80-90 κιλών GRAPPLING NO GI καθώς και τον Δάσκαλο των Μαχητών Τρικάλων Πάνο Κερασοβίτη στην κατηγορία -75 κιλών COMBAT GRAPPLING- ΜΜΑ, με την καθοδήγηση του Δασκάλου τους Δημήτρη Δημητρίου.

Ο Νίκος Κοτασίδης εκπαιδευτής KICKBOXING και GRAPPLING – MMA είχε συμμετάσχει με επιτυχία και στο περυσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα βετεράνων που είχε γίνει στην Κροατία, λαμβάνοντας την τρίτη θέση στην κατηγορία του.

Ο Μάνος Βασιλείου εκπαιδευτής KICKBOXING και GRAPPLING – MMA καθώς και ο Πάνος Κερασοβίτης εκπαιδευτής ΤΑΕ ΚWON DO , KICKBOXING και GRAPPLING – MMA συμμετέχουν για πρώτη φορά στην παγκόσμια αυτή διοργάνωση για τους βετεράνους.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου