Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Τρίκαλα - Όλυμπος Κέρκυρας 1-0


Με το δεξί στο περιφερειακό. Βίντεο + φωτο
Με μια αγχωτική εμφάνιση, ο «Τρίκαλα 2011», κατάφερε να πάρει το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής κατηγορίας, επικρατώντας με 1-0 επί του Ολύμπου Κέρκυρας στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων.





Οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες με την χαμηλή θερμοκρασία, έφεραν περίπου 300 θεατές στο γήπεδο, ενώ το 10ευρω της εισόδου, προκάλεσε «γκρίνιες».




Η ομάδα των Τρικάλων, μετά τα πρώτα 15 λεπτά, άρχισε να δημιουργεί φάσεις με τον Κοταρέλα να έχει δύο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ αλλά να του το στερεί ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

Οι φιλοξενούμενοι με την συμπλήρωση του ημιώρου του αγώνα απείλησαν αλλά ο Ζαφείρης απομάκρυνε τον κίνδυνο και στην εκπνοή του αγώνα, ο Κόκκινος χάνει την ευκαιρία από καλή θέση με την κεφαλιά να φεύγει άουτ.


Με την έναρξη της επανάληψης, ο Κόκκινος, ανατρέπεται μέσα στην περιοχή, αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι ο ίδιος, ο τερματοφύλακας αποκρούει, αλλά ο παίχτης των Τρικάλων παίρνει το ριμπάουντ και σκοράρει.

Από το 78΄η ομάδα των Τρικάλων, αγωνιζόταν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Θωμά Πολύζου.


Τρίκαλα (Β. Ξανθόπουλος): Ζαφείρης, Νταντάλιας, Παπαγιαννόπουλος, Απ. Πολύζος, Γούτσιος, Θ. Πολύζος, Κόκκινος, Σπυρόπουλος, Κοταρέλας (84' Ανδρέου), Δημ. Τεντολούρης, Χριστοδούλου (89' Μαντζάνας)

Όλυμπος Κέρκυρας (Γ. Γκαμπέτας): Λιάσκος, Τσεβανίδης (46' Γκολόσης), Πολύζος, Κουλούρης (84' Τσαφέρης), Α. Παππάς, Νίκου, Ιωνάς (70' Μάμαλος), Γραμμένος, Δ. Παππάς, Μωραϊτης, Μπούας



H παλιά δόξα του ΑΟΤ Γιάννης Γκαμπέτας ήταν στον πάγκο του Όλυμπου Κέρκυρας. Ο Λαρισαίος ζει μόνιμα στο νησί του Ιονίου τα τελευταία χρόνια.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου