Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ήττες για τα κορίτσια των Τρικάλων στο ποδόσφαιρο


- Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια των Τρικάλων στην Κομητηνή
- Έχασαν οι Αμαζόνες  Καλυβίων
- Δεν μπόρεσαν τα κορίτσια των Μετεώρων









Δεύτερη συνεχόμενη μετρά στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής η Γυναικεία ομάδα των Μετεώρων Στο παιχνίδι της Κυριακής ηττήθηκε από τον Φυλιριακό μέσα στην Καλαμπάκα


Δεύτερη συνεχόμενη μετρά στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής η  Γυναικεία ομάδα των Μετεώρων Στο παιχνίδι της Κυριακής ηττήθηκε από τον Φυλιριακό μέσα στην Καλαμπάκα


Το γκολ που έκρινε τον αγώνα μπήκε στο 70’ και προέκυψε από φάση διαρκείας στα καρέ των Μετεώρων.

Μετά το 0-1 τα κορίτσια της Καλαμπακιώτικης ομάδας ανέβασαν ρυθμό πίεσαν τις αντιπάλους τους και όλα αυτά βέβαια για ένα εικοσάλεπτο στο οποίο αγωνίστηκαν με αριθμητικό πλεονέκτημα αφού η αποβολή της Βασιλείου άφησε τον Φυλιριακό με 10 αθλήτριες μέσα στο γήπεδο.

.

ΜΕΤΈΩΡΑ: Μπόυρα, Μπλούτσου, Τασούλκα, Παπανικολάου( Νέστωρα), Νικολάου, Γιουβρή (Δελερε), Ζαμπουρίδου, Ντόκου, Λαγούδη, Σακελλάρη, Καραγκουνούλη (Ζήκου).


Με μια βαριά ήττα ξεκίνησε τη διαδρομή της στα γήπεδα της Β Εθνικής το συγκρότημα των Αμαζόνων Καλυβίων

Στο παλίσιο της 2ης αγωνιστικής τα κορίτσια των Καλυβίων αντιμετώπισαν τις Πιερίδες και ηττήθηκαν με το βαρύ 1-6  Το ημίχρονο έκλεισε 0-3 και στην επανάληψη το γκολ της τιμής πέτυχε στο 75' η Καλατζή με απ' ευθείας φάουλ μειώνοντας τότε σε 1-4.


Μετά την πρώτη επαφή, ακολουθεί και η πρώτη έξοδος των Αμαζόνων στο πρωτάθλημα. Ωστόσο δεν θα γίνει μεγάλη χιλιομετρική διαδρομή μιας και στην 3 στροφή το συγκρότημα των Καλυβίων θα ταξιδέψει στον Βόλο όπου και θα αντιμετωπίσει (την επόμενη Κυριακή) τον τοπικό Μαγνησιακό που είναι γνωστός στα μέρη μας αφού συναντάται συχνά –πυκνά με τις τρικαλινές ομάδες στα τοπικά και περιφερειακά πρωταθλήματα.

Αμαζόνες: Μαγκούτη, Μαργαρίτη, Τζιουβάρα(65' Καραλή), Μαϊντοπούλου, Καλατζή, Καψάλη, Οικονόμου, Δραγούτσου, Σαχναζαριάν, Μητσογιάννη(80' Ματζιώρου), Ράκου(46' Μαργαρίτη Π)


Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια των Τρικάλων στην Κομητηνή    

Το έχει η μοίρα των κοριτσιών των Τρικάλων να... χάνουν σωρεία ευκαιριών και στο τέλος να το πληρώνουν με τον χειρότερο τρόπο.

Οι παίκτριες του Γιώργου Λουλέ ταξίδεψαν στην Κομοτηνή αυθημερόν, έπαιξαν... μονότερμα την τοπική Ροδόπη '87 και αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες, τελικά πλήρωσαν την αστοχία τους χάνοντας με 1-0.

Μάλιστα το γκολ ήρθε στο 54ο λεπτό στη μοναδική αξιόλογη επίσκεψη της Ροδόπης στα τρικαλινά καρέ. Σε εκείνο το χρονικό σημείο η Αναστοπούλου έκανε ένα γύρισμα και η Παπαδημητρίου στην προσπάθειά της να διώξει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Χαρακοπούλου.

Επόμενος αντίπαλος για τις τρικαλινές θα είναι ο Μέντεκας Καλαμαριάς στο 2ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου