Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Μαχαιρίτσας - Μπουλάς - Σταρόβας και Ζουγανέλης στα Τρίκαλα


- Τους φέρνει το ΑΠΑΡΧΕΣ την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου
- Τιμή εισόδου με ποτό 20 ευρώ

















Δημοσίευσέ το στο:

1 σχόλιο:

  1. Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Σάκης Μπουλάς,
    Δημήτρης Σταρόβας και ο Γιάννης Ζουγανέλης

    Μία & μοναδική μουσικοχιουμοριστική παράσταση στο club «ΑΠΑΡΧΕΣ»
    Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011, ώρα έναρξης 10.30μμ

    Τη φετινή χειμερινή περίοδο 2011-2012 η συνεργασία των Λαυρέντη ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, Σάκη ΜΠΟΥΛΑ, Δημήτρη ΣΤΑΡΟΒΑ και του ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ σημειώνει τεράστια επιτυχία με την αθρόα προσέλευση του κοινού, τόσο στις παραστάσεις που πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή- Σάββατο- Κυριακή στην Αθήνα (στην «ΑΚΤΗ της οδού Πειραιώς» ) όσο και στις μοναδικές παραστάσεις που δίνουν μεσοβδόμαδα στις μεγάλες επαρχιακές πόλεις.

    Αυτή η εν λόγω επιτυχία αναμένεται να κορυφωθεί και στα ΤΡΙΚΑΛΑ την ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 στις 10.30μμ στο club «ΑΠΑΡΧΕΣ» , όπου θα παρουσιαστεί ένα εντυπωσιακό ανανεωμένο πρόγραμμα, με αλλαγές στη λογική του θεάματος αλλά και με την εγγύηση πάντα των προαναφερόμενων μόνιμων πρωταγωνιστών-συνεργατών όλα αυτά τα χρόνια.

    Ο «Τερμίτης» Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ένας από τους πλέον καταξιωμένους Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες, έχει μείνει πιστός στο χώρο του καλού ελληνικού τραγουδιού με συνέπεια και βεβαίως σημαντική παρουσία εδώ και 30 χρόνια! Είναι ο τροβαδούρος του ελληνικού ροκ που ουδέποτε έχασε την ικανότητα να γράφει επιτυχημένες μελωδίες τόσο σε συναυλιακά τραγούδια όσο και σε θεατρικές και κινηματογραφικές δουλειές . Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τα τραγούδια του αγαπήθηκαν από το κοινό όσο λίγων καλλιτεχνών και κατάφεραν να παραμείνουν πάντα επίκαιρα και διαχρονικά...

    O Σάκης Μπουλάς είναι ένας πολυτάλαντος καλλιτέχνης. Μοιρασμένος στο «γυαλί» και στις συναυλίες, όλα αυτά τα χρόνια δίνει το καλλιτεχνικό «παρών» με φιλοσοφία ροκ και απίστευτη ενέργεια. Καταξιωμένος ηθοποιός, ένας από τους πλέον αξιόλογους τραγουδιστές στην Ελλάδα ενώ παράλληλα σαν στιχουργός έχει κάνει αξιοσήμαντη καριέρα αφού συνεργάστηκε με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες. 'Εχει γράψει στίχους τραγουδιών για τον Γιάννη Ζουγανέλη, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αλλά και σε πολλά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος. Συμμετείχε με ιδιαίτερη επιτυχία ως τραγουδιστής σε αμέτρητες συναυλίες, σε πολλούς δίσκους αλλά και συνάμα ως ηθοποιός σε πλήθος κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών σήριαλ.



    Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους καλύτερους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη και πολυτάλαντη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει & τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο «Ζούγας» (όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι μια και τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο), στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί, χαρίζει άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων. Έχει κυκλοφορήσει πολλούς προσωπικούς δίσκους, ενώ έχει δεκάδες συμμετοχές σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών. Ο συνδυασμός μιας εξαιρετικής επιλογής τραγουδιών με την ανατρεπτική σάτιρα που πραγματοποιεί επί σκηνής, δίνει ξεχωριστό χρώμα σε κάθε του εμφάνιση κι αφήνει το κοινό εκστασιασμένο…

    Ο πολυπράγμων… «Άγαμος Θύτης» Δημήτρης Σταρόβας, που το χιουμοριστικό και καλλιτεχνικό του ταλέντο κάθε φορά ξεχειλίζει με έναν μοναδικό συνδυασμό καλής μουσικής, ανατρεπτικού στίχου, σάτιρας και αυτοσαρκασμού! Κάθε του εμφάνιση παίρνει διάσταση ουσιαστικής επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια και γέλια από την μεριά όλων. Του ίδιου, των μουσικών και του κοινού!


    Αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια, θεατρικά σκετς πολιτικής-κοινωνικής σάτιρας & ανθρωπίνων σχέσεων (με στοιχεία stand up comedy) και με βασικό γνώμονα πάντα το κέφι, το γέλιο αλλά και την άμεση επικοινωνία με τον κόσμο, θα είναι τα στοιχεία που θα διέπουν την παράσταση των Λαυρέντη ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ, Σάκη ΜΠΟΥΛΑ, Δημήτρη ΣΤΑΡΟΒΑ και του ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ την ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 στο club «ΑΠΑΡΧΕΣ».



    τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ με ποτό

    Πληροφορίες – Κρατήσεις:
    club «ΑΠΑΡΧΕΣ»
    Καλαμπάκας 125, Τρίκαλα
    τηλ. 24310.75800

    ΑπάντησηΔιαγραφή