Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

Νέο απίστευτο εγχείρημα ετοιμάζει ο Τρικαλινός Στέλιος Βάσκος


Μια νέα συγκλονιστική υπερπροσπάθεια, ετοιμάζει ο «θρύλος» της Ελληνικής ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος, που σχεδιάζει ένα ταξίδι 4.000 χλμ με 200 ώρες ποδηλασίας…







Η απόσταση που θα διανυθεί θα είναι η εξής: Τρίκαλα-Λάρισα-Κατερίνη-Θεσσαλονίκη-Σκόπια-Σερβία-Κροατία-Σλοβενία-Αυστρία-Γερμανία και επιστροφή από την ίδια διαδρομή στα Τρίκαλα, συνολικής απόστασης 4.000 χ.λ.μ και περίπου 200 ώρες συνεχόμενης ποδηλασίας .

Μπορεί για κάποιους να θεωρηθεί ασύλληπτη η νέα αυτή τιτάνια προσπάθεια του υπεραθλητή Στέλιου Βάσκου και για κάποιους άλλους ακόμα και τρελή.

Για τον ίδιο αποτελεί μια πραγματικότητα , καθώς το αδύνατο μπορεί να γίνει δυνατό. Η αγάπη και η συμπαράσταση των Τρικαλινών και όχι μόνο είναι το ντοπάρισμα που χρειάζεται ο Στέλιος για να τα καταφέρει και πάλι .

Ο Στέλιος ποτέ δεν αποσύρθηκε από την ποδηλασία παρά το πέρασμα 40 χρόνων πάνω στο ποδήλατο και αυτό γιατί πάντα ήθελε να προσφέρει και να βοηθήσει στο συνάνθρωπό του .

Αυτός είναι και ο λόγος που το νέο εγχείρημα θα γίνει σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εκκίνηση του νέου εγχειρήματος, θα δοθεί και πάλι μπροστά από το Δημαρχείο Τρικάλων στις 12 το μεσημέρι, την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 και ο τερματισμός, υπολογίζεται στον ίδιο χώρο, δύο εβδομάδες μετά την Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου