Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΜΕΝΤ στα Τρίκαλα για καλό σκοπό


Τρίποντο αγάπης πέτυχε ο Αίολος Τρικάλων για την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.







Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αχίλλειον ο Αίολος Τρικάλων και οι εκπρόσωποι της Στέγης κάλεσαν τους Τρικαλινούς φιλάθλους και όχι μόνο να παρευρεθούν και να ενισχύσουν την προσπάθεια για την οικονομική στήριξη της Στέγης. Έτσι λοιπόν, αναμένεται στον σημαντικό αγώνα με την ΜΕΝΤ να υπάρχει αρκετός κόσμος που θα ενισχύσει και την ομάδα και οικονομικά την Στέγη.

Στη φωτογραφία διακρίνεται από αριστερά η Κατερίνα Αθανασίου(διευθύντρια ιδρύματος ΣΤΕΓΗ), Ταμήλος Μιχάλης (πρώην δήμαρχος Τρικκαίων και αντιπρόεδρος του Αιόλου), Χλωρός Νικόλαος(πρόεδρος Αιόλου), Φούντας Γεώργιος(Α΄αρχηγός-αθλητής), Λεπενιώτης Γεώργιος(Β΄ αρχηγός-αθλητής) και Κώστας Αργυρούσης(δημοσιογράφος-πρόεδρος ιδρύματος ΣΤΕΓΗ).


O Αίολος Τρικάλων στα πλαίσια των ημερών και με τα προβλήματα τα οικονομικά που μαστίζουν τη χώρα μας αποφάσισε τα έσοδα του αγώνα ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ - ΜΕΝΤ που θα γίνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου να δοθούν όλα στη ΣΤΕΓΗ ειδικής θεραπευτικής και επαγγελματικής αγωγής Τρικάλων. Η ΣΤΕΓΗ λειτουργεί σαν επαγγελματικό και θεραπευτικό κέντρο και περιθάλπει παιδιά με νοητική υστέρηση. Κοντά στη προσπάθεια αυτή αρωγός είναι η Δήμος Τρικκαίων και συγκεκριμένα το τμήμα Ποιότητας Ζωής με τον αντιδήμαρχο κ. Κολότσιο. Έχουν τυπωθεί κουπόνια αξίας 5 ευρώ που θα διατεθούν στους φιλάθλους αλλά και στις επιχειρήσεις που θα βοηθήσουν την όλη προσπάθεια.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου