Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η καρδιά της Χριστουγεννιάτικης Ελλάδας χτυπάει στα Τρίκαλα. - Τα φώτα της δημοσιότητας στο Μύλο των Ξωτικών.


Στο επίκεντρο των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα, βρίσκεται ο Μύλος των Ξωτικών.








Δημοσιογράφοι από τα ΜΜΕ πανελλήνιας κυκλοφορίας και εμβέλειας καθημερινά πραγματοποιούν ρεπορτάζ, αφιερώματα και ζωντανές συνδέσεις με το Χριστουγεννιάτικο πάρκο των Τρικάλων.


Αν και πρώτη χρονιά λειτουργίας ο Μύλος των Ξωτικών γίνεται γνωστός σε όλη την Ελλάδα μέσα από τα τηλεοπτικά δίκτυα.
Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου προβλήθηκε ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μπάκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel.
Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Μύλος των Ξωτικών έστειλε την καλημέρα του σε όλη την Ελλάδα, μέσα από την ζωντανή σύνδεση που πραγματοποιήθηκε με την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο»  με τους δημοσιογράφους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Μανώλη Αναγνωστάκη.

Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε ζωντανή σύνδεση με την εκπομπή «Μες την Καλή Χαρά» με την Ναταλία Γερμανού. Μια μαγική εικόνα με χιλιάδες χαμόγελα επιβεβαίωσε το μέγεθος της επιτυχίας της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης.
Την  Κυριακή επίσης παρουσιάστηκε ρεπορτάζ-αφιέρωμα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA με την δημοσιογράφο Δήμητρα Τζιώτζιου.



Την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου είχαμε νέα ζωντανή σύνδεση με την NET και την εκπομπή «Συμβαίνει τώρα» και την δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για την εορταστική εκπομπή της ΕΤ3, που θα προβληθεί ανήμερα Χριστουγέννων, «Κυριακή στο Χωριό».

Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 ειδικό αφιέρωμα για τον Μύλο των Ξωτικών από την εκπομπή «Με Αγάπη» με την Μαρί Κυριακού.

Η προβολή του Μύλου των Ξωτικών δεν σταματά εδώ, μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται επιπλέον παρουσιάσεις σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας.



Οργανωτική Επιτροπή
«Μύλος των Ξωτικών»


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου