Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

"ΤΣΟΥ" ρε... Τάκη !!!


-"Κουβαρδιλίκια" Ιωάννου (προέδρου Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων...
- Σιγά ρε Τάκη, μη βάζεις τόσο "βαθειά" το χέρι στην τσέπη...








Διαβάστε:

Το ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων αντιλαμβανόμενο πλήρως τις ανάγκες των συνανθρώπων μας και κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που όλοι περνάμε αποφάσισε τα φετινά Χριστούγεννα να ενισχύσει την φιλανθρωπική του δράση.

Έτσι διέθεσε 200 εισιτήρια (συνολικού κόστους 260 ¤) στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών προκειμένου αυτά να δοθούν σε άπορες οικογένειες που έχουν ανάγκη για τις μετακινήσεις τους εντός και εκτός της πόλης των Τρικάλων.

Επίσης διέθεσε 300 συνολικά  εισιτήρια (ύψους 360 ¤) στον Δήμο Τρικκαίων στο πλαίσιο του «Εράνου Αγάπης» που διενεργήθηκε προ ημερών. Ακόμη προσέφερε 100 ¤ στον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων παιδιών με νεοπλασματικές παθήσεις «Η ΠΙΣΤΗ» και άλλα 100 ¤ θα διαθέσει στην «Στέγη» της Πύλης.

Η διοίκηση του ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ προτίμησε να διαθέσει τα χρήματα αυτά για τους έχοντες ανάγκη συνανθρώπους παρά να τα δαπανήσει για την παραδοσιακή εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία γίνεται κάθε χρόνο ανήμερα των Θεοφανείων.

Σε αυτή την εποχή το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να απλώσουμε το χέρι στον διπλανό μας και να τον στηρίξουμε σε ότι χρειάζεται.

Εμείς αυτό κάναμε πάντα και αυτό θα εξακολουθήσουμε να κάνουμε.

 Το Δ.Σ.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου