Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Σήμερα η συναυλία με τη Νατάσα Μποφίλιου στα Τρίκαλα


9μ.μ. Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων
Διοργάνωση  ΟΑΠΚΦΑ Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»







Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ ενηλίκων,   12 ευρώ φοιτητικό-μαθητικό
Προπώληση εισιτηρίων:
Δισκοπωλεία SEVEN SPOT, Ασκληπιού 23 – Τρίκαλα, Καποδιστρίου 73 – Καρδίτσα
ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟ: Καρανάσιου 5 – Τρίκαλα
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ “ΚΗΡΗΘΡΕΣ” – Ασκληπιού 34 - Τρίκαλα


Μια ιδιαίτερη φωνή με σημαντική παρουσία  στη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, η Νατάσα Μποφίλιου θα δώσει συναυλία  αύριο Παρασκευή  16 Δεκεμβρίου , 9μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Τη συναυλία διοργανώνει η Δ/νση Αθλητισμού και πολιτισμού του  ΟΑΠΚΦΑ Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»  Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ ενηλίκων,   12 ευρώ φοιτητικό-μαθητικό.

Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης
Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης
Τσέλο: Άρης Ζέρβας
Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης
Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής
Πνευστά: Παναγιώτης Ράπτης


Με τίτλο “Ραντεβού *2”, Η Νατάσσα Μποφίλιου , ύστερα από τις πρόσφατες εξαιρετικά επιτυχημένες εμφανίσεις της σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου, συνεχίζει την περιοδεία της και συναντιέται με το κοινό της για ένα ακόμη live που θα συζητηθεί!  Το πάθος, η συγκίνηση, η θεατρικότητα και το αυθεντικό συναίσθημα των ερμηνειών της Νατάσσας Μποφίλιου, είναι μερικά μόνο από τα γνωρίσματα που έχουν κάνει τις παραστάσεις της να κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα ως μια σταθερή πρόταση εγγυημένης ψυχαγωγίας. Με μια αναθεωρημένη εκδοχή της πετυχημένης παράστασης «Ραντεβού», με νέες ενορχηστρώσεις σε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, η Νατάσσα Μποφίλιου προετοιμάζει το έδαφος για το εναλλακτικό ύφος της επερχόμενης δισκογραφικής της δουλειάς και μοιράζεται ξανά με τους φίλους της την ιδιαίτερη σχέση της με το ελληνικό τραγούδι.  Στο πλευρό της, σταθερά ο Θέμης Καραμουρατίδης στις ενορχηστρώσεις και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στην επιμέλεια του προγράμματος, με τη σύμπραξη μιας εξαιρετικής μπάντας  έξη άριστων μουσικών, που καταθέτουν την προσωπική τους άποψη για την σύγχρονη διασκέδαση.
ΝΑΤΑΣΣΑ ΜΠΟΦΙΛΙΟΥ
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983, όπου και μεγάλωσε, και έχει σπουδάσει πολιτική ανάλυση στη Νομική σχολή των Αθηνών. Έχει πτυχίο πιάνου και θεωρητικών μαθημάτων από το Ελληνικό Ωδείο.

Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι συμμετέχοντας στις εμφανίσεις του Χρόνη Αηδονίδη. Το 2004, πήρε μέρος στη Δεύτερη Ακρόαση της δισκογραφικής εταιρίας "Μικρή Άρκτος", διευθυντής της οποίας είναι ο στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος ("Μικρή πατρίδα", "Δυο μέρες μόνο", "Δεν είσαι εδώ" κ.ά.). Κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει ερμηνεύοντας δύο τραγούδια στο album "Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου", το οποίο με τα 17 τραγούδια που περιείχε συνέστησε στο κοινό νέους καλλιτέχνες.

Ένα χρόνο μετά, έκανε το πρώτο της προσωπικό album σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Κώστα Τσίρκα με τίτλο "Εκατό μικρές ανάσες", από την εταιρία "Μικρή Άρκτος".
Το 2006 συμμετείχε στο album του Σταμάτη Κραουνάκη "Πεθαίνοντας στην Αθήνα", το οποίο περιείχε τη μουσική από την ομώνυμη ταινία του Νίκου Παναγιωτόπουλου.

Το 2007, κυκλοφόρησε πάλι από τη Μικρή Άρκτο το CD-single "Εν λευκώ", σε στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική Θέμη Καραμουρατίδη.
Μέσα στο 2007 το Δίφωνο κυκλοφόρησε μια συλλογή με τον τίτλο "Η Γενιά του 2010", φιλοξενώντας τραγούδια της Νατάσσας Μποφίλιου, της Ελεονώρας Ζουγανέλη και του Γιάννη Χαρούλη. Τα τραγούδια της Νατάσσας που συμπεριλήφθηκαν ήταν από τις «Εκατό μικρές ανασες», το ντουέτο της με την Ελεονώρα Ζουγανέλη, με τίτλο ««Ποιος ξέρει» και το «Στο΄πα και στο ξαναλέω».
Μια ακόμα συμμετοχή για τη Νατάσσα γίνεται το 2008 με το «Τι είν'αυτό που το λένε αγάπη» στο δίσκο «Love Obsession jazz sensation 2»,του Γιώργου Ψυχογιού.

Το πρώτο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα της συνεργασίας της με το Γεράσιμο Ευαγγελάτο και το Θέμη Καραμουρατίδη κυκλοφορεί το Μάρτιο του 2008,τίτλος του "Μέχρι το τέλος", ένα άλμπουμ που κατάφερε να εντυπωσιάσει κοινό και κριτικούς και θεωρείται ένα από τα καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας.

Την Πρωτοχρονιά του 2009 ο ραδιοφωνικός σταθμός «Μελωδία» αναθέτει στους τρεις τους να γράψουν το τραγούδι της χρονιάς, και το «Ευχαριστήριο» είναι το πρώτο τραγούδι που ακούγεται μετά την αλλαγή του χρόνου.
Το Μάρτιο του 2009 κυκλοφορεί, σε παραγωγή Metropolis, το cd-single «Τρία Μυστικά», μία τριπλέτα τραγουδιών - μυστικών σημάτων σε ανθρώπους και καταστάσεις αυτής της πόλης και ακολουθώντας την «ανοιξιάτικη παράδοση» των τελευταίων τριών χρόνων, παρουσιάζει ζωντανά τα τραγούδια της τελευταίας δουλειάς της μαζί με εκείνα από τις προηγούμενες, στο Live Stage των Metropolis.

Μια επιτυχημένη σειρά εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα συνεχίστηκε και το 2010, ενώ ταυτόχρονα είχε μόνιμες βάσεις τον Σταυρό του Νότου και τα Orient και GaiA Live στη Θεσσαλονίκη.
Το Μάρτιο του 2010 κυκλοφόρησαν τα «Εισιτήρια Διπλά», για άλλη μια φορά σε στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη από τη Lyra. Τα Εισιτήρια Διπλά είναι ένας δίσκος για τη μνήμη: την πρόσφατη και αυτή που χάνεται στο χρόνο.
Μετά από τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στο Μετρό, τον Απρίλιο του 2010,η Νατάσσα ξεκίνησε την καλοκαιρινή της περιοδεία κάνοντας πρώτα μια μεγάλη συναυλία στο Γκάζι για να αποχαιρετήσει το Αθηναϊκό κοινό της.
Μέσα στο 2010, συμμετέχει επίσης σε τρεις δίσκους. Στην "Αστίβη",του Δημήτρη Καρρά με την «Στρογγυλή φωτιά», στο "Cocoon" του Tareq με το «Feel me» και στις "Μικρές Ελπίδες" του Παύλου Συνοδινού με τα «Απαγορευτικόν» και «Μικρές Ελπίδες».

Ο Οκτώβρης την βρίσκει στο θέατρο Κάππα,στην μουσική παράσταση «Έχω ένα σχέδιο»,του Θέμη Καραμουρατιδή,ενώ λίγο αργότερα στο πλεύρο του Παύλου Συνοδινού, στον Πυρήνα. Συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και εμφανίσεις στο Γαία στη Θεσσαλονίκη θα συμπληρώσουν τον χειμώνα του 2010.

Η είσοδος του 2011 θα την βρει στο πλευρό του Σταύρου Ξαρχάκου και του Γιάννη Χαρούλη, στο Gazarte, να τραγουδούν Ξαρχάκο, Χατζιδάκι και Θεοδωράκη, ενώ λίγο αργότερα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα εμφανιστεί στο Μετρό με μία σειρά πολύ επιτυχημένων προσωπικών παραστάσεων.

Συμμετέχει επίσης στην Τελετή Έναρξης των Special Olympics-Αθήνα 2011 ερμηνεύοντας δικά της τραγούδια, ενώ στην Τελετή Λήξης ερμηνεύει το "Σφίξε με", του Θεόφραστου Σακελλαρίδη και του Στέλιου Λάσκαρη

Στην αρχή του καλοκαιριού του 2011 πραγματοποίησε μια θριαμβευτική συναυλία στην Τεχνόπολι στο Γκάζι την οποία παρακολούθησαν πάνω από 4.500 θεατές, με την οποία και ξεκίνησε η καλοκαιρινή περιοδεία της σε όλη την Ελλάδα, με τη μπάντα της αλλά και μαζί με τον Σταύρο Ξαρχάκο και το Γιάννη Χαρούλη.





Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου