Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος στα Τρίκαλα στη Σουίτα art café το Σάββατο


Στα Τρίκαλα θα εμφανιστεί το Σάββατο 21 Ιανουαρίου, στις 10.30 μ.μ. ο Χριστόφορος Ζαραλίκος καλώντας μας σε ένα «μαζικό εμβολιασμό κατά της κατάθλιψης…!» Η παράσταση "stand up comedy" θα δοθεί στη Σουίτα art café (Στρατηγού Σαράφη 18).








Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος πραγματοποιεί παραστάσεις "stand up comedy" από το 1995 (ως μέλος τότε της ομάδας κωμικών της Λουκίας Ρικάκη).  Έχει στο ενεργητικό του σειρά  εμφανίσεων τόσο στην επαρχία όσο στην Αθήνα (στο «104» των Εξαρχείων, στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο», «Athens comedy club»).

Οι αξιοσημείωτες τηλεοπτικές εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες ήταν: το «Δύο στα Όρθια»  (MEGA) , το «Χορεύοντας με τους ΖαραΛύκους» στο ALTER, το τηλεπαιχνίδι της ΝΕΤ «Πως τον λέν τον ποταμό» καθώς και το τηλεπαιχνίδι "WIPE OUT" που προβάλλεται στον ΑΝΤ1 με μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα πραγματοποιεί από το 1999 χιουμοριστικές - καυστικές ραδιοφωνικές εκπομπές (ΕΡΑ ΣΠΟΡ, superΣΠΟΡ 9,46fm, ΒΕST radio 92,6fm κ.α.).

Στις παραστάσεις του αστείρευτου εν λόγω καλλιτέχνη, κυριαρχούν οι μοναδικές πρόζες, οι απίστευτοι & ανατρεπτικοί αυτοσχεδιασμοί  αλλά και οι... «διάλογοι» με το κοινό.

Ο «όρθιος κωμικός» Χριστόφορος Ζαραλίκος ξαναχτυπά! Με τους συνεργάτες του σατιρίζει την φαιδρή πλευρά της καθημερινότητας και «παίζει» με το κοινό και ως γνήσιο πειραχτήρι. Δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο.

Για πληροφορίες - κρατήσεις : 6981045933

Είσοδος 15 ευρώ με ποτό.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου