Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Πρεμιέρα του «Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας» στα Τρίκαλα


Σε ξενοδοχείο των Τρικάλων, πραγματοποιήθηκε απόψε …προεκλογική εκδήλωση του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Τρικαλινό κοινό, οι θέσεις και οι Αρχές του Συνδέσμου.






Στην κατάμεστη αίθουσα, έγινε σύντομη ενημέρωση επί των αρχών του κόμματος, της πορείας του μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, καθώς και ενημέρωση περί του καταστατικού. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρισταμένους και δόθηκαν οδηγίες για την περιφερειακή οργάνωση του κόμματος και την προετοιμασία του για τις επικείμενες εκλογές.



Ο Σύνδεσμος, Εθνικής Ενότητας δημιουργήθηκε από αποστράτους των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας και προσμετρά μόλις δυο μήνες «ζωής» και στα Τρίκαλα, βρέθηκε ο Γ. Γραμματέας και Αναπληρωτής υπεύθυνος Επικοινωνίας του Συνδέσμου Θεόδωρος Διαμάντης και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής Στέφανος Σφατίδης.

Όπως ανέφερε ο κ. Διαμάντης, «Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας παρουσιάζεται ως νέο κόμμα στην Ελληνική πολιτική ζωή, σε μια εποχή δύσκολη για την πατρίδα μας, σε συνθήκες γενικευμένης παρακμής.

Ιδρύθηκε στις 21η Νοεμβρίου από αξιωματικούς εν αποστρατεία και πολύ σύντομα πλαισιώθηκε από σκεπτόμενους πολίτες διαφόρων πολιτικών πεποιθήσεων, με μία και μόνο ιδεολογία, την φιλοπατρία. Σήμερα σε διάστημα μόλις δύο μηνών, η προσπάθεια αυτή γιγαντώνεται και αγανακτισμένοι πολίτες που κατά καιρούς υποστήριξαν τα διάφορα κόμματα του κοινοβουλίου συσπειρώνονται γύρω από το νέο κόμμα με όραμα την σωτηρία της πατρίδας.

Με γνώμονα το Εθνικό συμφέρον πάνω απ’ όλα, την δικαιοσύνη, την αξιοκρατία και την αποδοχή νέων θεσμών διαφάνειας και καθημερινής αξιολόγησης των πάντων, ατενίζουν το μέλλον της χώρας με αισιοδοξία.

Τα μέλη του ευελπιστούν στην εγκαθίδρυση νέου ήθους και ύφους στην παιδεία, την εργασία, στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Το έμβλημά του, που αποτελείται από τρεις παράλληλες γραμμές, χρώματος γαιώδους, βαθέως κυανού και γαλάζιου, συμβολίζουν τη γη, τον αέρα και τη θάλασσα, στοιχεία εθνικής κυριαρχίας που, όπως σημειώνουν, διακυβεύονται σήμερα από ενέργειες και παραλείψεις του πολιτικού κατεστημένου».

Ο Σύνδεσμος, διοργανώνει αύριο στις 8 το βράδυ, ανάλογη εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση των κυρίων πολιτικών στόχων, και την ανταλλαγή απόψεων στην Καρδίτσα στο ξενοδοχείο «Κιέριον».



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου