Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Σκόνταψαν τα "Τρίκαλα", λευκή ισοπαλία στην Κόνιτσα


Στην Κόνιτσα, συνεχίστηκε σήμερα η … περιπέτεια του «Α.Σ. Τρίκαλα 2011» στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, όπου αντιμετώπισε την Πίνδο Κόνιτσας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.





Σε ένα ματς που… πόνεσαν τα μάτια όσων το παρακολούθησαν, έδωσαν το παρόν και 10 περίπου «Σακαφλιάδες», βλέποντας την ομάδα να μην μπορεί να πάρει το «τρίποντο» από τον ουραγό της βαθμολογίας…

Με το …καλησπέρα, διαφάνηκε ότι οι δύο ομάδες, θα …ταλαιπωρήσουν την μπάλα και στο πρώτο ημίχρονο, υπήρξαν λιγοστές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με την ομάδα των Τρικάλων να απειλεί με τον Κόκκινο από πλεονεκτική θέση να σουτάρει και η μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Ο κακός ρυθμός του παιχνιδιού, συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με την ομάδα των Τρικάλων να πραγματοποιεί ντεμπούτο ο Σωτήρης Τσάτσος που μπήκε αλλαγή με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού στην θέση του Χριστοδούλου.

Στο 70΄ αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα των Τρικάλων με τον Γούτσιο να αποχωρεί λόγω τραυματισμού και στην θέση να περνά ο Τασιόπουλος και στο επόμενο λεπτό, οι γηπεδούχοι, δημιουργούν ευκαιρία όταν δύο διαδοχικά σουτ που επιχείρησαν κόντραραν σε σώματα αμυντικών και απομακρύνθηκε ο κίνδυνος για την εστία των Τρικάλων.

Πίνδος Κ: Καρυτίδης, Χ. Βλάχος, Π. Βλάχος, Βαζάτης, Μπονόβας, Χαλούλος,(74' Aγόρου), Γιάτσεκ,(83' Μωυσιάδης) Τσικτσόγλου, Γεροτάσιος, Δημόπουλος, Μουρεχίδης

Η ομάδα των Τρικάλων, αγωνίστηκε με τους Ζαφείρη, Νταντάλια, Παπαγιαννόπουλο, Απ. Πολύζο, Τσιμπανάκο, Μ. Πολύζο, Κόκκινος, Δ. Τεντολούρη, Γούτσιο (70΄Τασιόπουλο), Απ. Τεντολούρη, Χριστοδούλου (60΄Τσάτσος)



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου