Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ευχαριστήριο συμπολίτη για την άμεση επέμβαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων


Στις 18 -01 -2012 τις πρωινές ώρες, στην τοπική κοινότητα Ελληνοκάστρου έγινε ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού .







Οι δράστες αφού κακοποίησαν τον παππού και τη γιαγιά αφαίρεσαν σημαντικό χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν. Παρόμοια περιστατικά συνέβησαν πάρα πολλά κατά το πρόσφατό παρελθόν, χωρίς ποτέ να βρεθούν οι δράστες.

Οι κάτοικοι του χωριού είναι στο σύνολό τους ηλικιωμένοι καλοκάγαθοι άνθρωποι  οι οποίοι θεωρούν αυτονόητο ότι οποιασδήποτε περαστικός θα πρέπει να περάσει από το σπίτι τους να για να τον προσφέρουν νερό και καφέ. Την αθωότητα αυτή εκμεταλλεύονται  οι διάφοροι επιτήδειοι οι οποίοι με το πρόσχημα της πώλησης διάφορων προϊόντων  προσεγγίζουν ηλικιωμένους ανήμπορους και τους ληστεύουν.

Έτσι συνέβη  και με το τελευταίο κρούσμα στο χωριό μας . Όμως αυτή τη φορά η παρατηρητικότητα  κάποιων κατοίκων του χωριού οι οποίοι έδωσαν σημαντικές πληροφορίες στους άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης,(οι οποίοι ενήργησαν άμεσα και συντονισμένα) κατάφεραν τελικά να συλλάβουν τους δράστες και να αποδώσουν στους παππούδες ολόκληρο  το ποσό  που τους είχαν αφαιρέσει οι δράστες.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης, αλλά και όσους με τις πληροφορίες που έδωσαν συνέβαλαν στη σύλληψη των δραστών.

Ιακωβάκης Ιωάννης
Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Ελληνοκάστρου



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου