Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Συνεχείς υποβαθμίσεις του νομού μας...


Του Αν Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας κα πρώην Νομάρχη Τρικάλων ΗΛΙΑ Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ.






Με οργή και αγανάκτηση, παρακολουθεί ο Τρικαλινός λαός ,τις συνεχείς υποβαθμίσεις του νομού μας, το τελευταίο χρονικό διάστημα.

  
Η αρχή έγινε με την μεταφορά στην Καρδίτσα της αρμόδιας Επιτροπής Πιστοποίησης αναπηρίας ,συνεχίστηκε με το στρατολογικό γραφείο Τρικάλων, την κατάργηση των εφοριών ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΚΑΔΩΝΑΣ, την αναστολή λειτουργίας  των υποκαταστημάτων ΙΚΑ Πύλης, Φαρκαδώνας  και ,όσον ούπω ,εκείνου της Καλαμπάκας...

 
Τώρα ακούμε ότι μεθοδεύεται η μεταφορά των δύο τμημάτων Τ.Ε.Ι ,της πόλης μας και η μεταφορά τους στη ΛΑΡΙΣΑ ,με δήθεν εισήγηση του υπευθύνου προέδρου κ. ΚΟΚΟΡΑ…

 
Είναι απορίας άξιον , με πόση ευκολία δέχεται πολλαπλά πλήγματα ο νομός μας ,χωρίς καμιά ουσιαστική αντίσταση και αντίδραση….

 
Ότι ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ με σκληρούς αγώνες και ΤΕΡΑΣΤΙΑ συλλογική προσπάθεια ,το χάνουμε στα σκοτεινά και ανήλια παρασκήνια ……
  Είναι καιρός να πούμε ένα μεγάλο ΩΣ ΕΔΩ. Αρκετά υποβαθμίστηκε ο νομός μας ,αρκετά υποφέρουν οι Τρικαλινοί….  ΄Εχουμε  υποχρέωση να αγωνιστούμε .

 
Περιμένουμε από τους θεσμικούς μας φορείς και εκπροσώπους ,να πράξουν το χρέος τους…  Η αρχή να γίνει από την  προσεχή ΤΡΙΤΗ , στο Τ.Ε.Ι. στη ΛΑΡΙΣΑ.

 
Οποιαδήποτε προσπάθεια κωλυσιεργίας, δικαιολογίας  ,τήρησης ισορροπιών ή σκοπιμοτήτων ,θα ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ στον Τρικαλινό λαό και θα ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΕΙ σε βάρος κάθε υπευθύνου.

                        
ΤΡΙΚΑΛΑ ,15-1-2012

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου