Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Βραβεία σε μελλοντικούς δημοσιογράφους


Απονεμήθηκαν χθες τα βραβεία «Μαρκατά», από το Μορφωτικό Ίδρυμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδος και Εύβοιας, σε επιτυχόντες Πανεπιστημιακών Σχολών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.







Η απονομή πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Μορφωτικού Ιδρύματος, στη Λάρισα και οι βραβευθείσες ήταν η Λαρισαία Βασιλική Γκρέζιου και η Βολιώτισσα Μαρία- Λήδα Αδαμάκη- Τράντου, φοιτήτριες στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρουσία του προέδρου της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας Στ. Ελλάδας και Εύβοιας Χρήστου Μπεχλιβάνου, του αντιπροέδρου του Μορφωτικού Ιδρύματος Αχιλλέα Τραγούδα και της ταμία του Μορφωτικού Ιδρύματος Λένας Κισσάβου, καθώς και συγγενών των φοιτητριών, τα βραβεία παραδόθηκαν στο πλαίσιο του  χρόνιου θεσμού, τον οποίο υλοποιεί κάθε χρόνο η Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας και θεσπίστηκαν με το σκεπτικό να στηρίξει έμπρακτα την λειτουργία των Πανεπιστημιακών Σχολών, για την αναβάθμιση των δημοσιογραφικού επαγγέλματος, προσφέροντας παράλληλα μια συμβολική οικονομική βοήθεια στα νέα παιδιά που σκοπεύουν να ακολουθήσουν  αυτό το επάγγελμα.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου