Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

«Λευκή» ισοπαλία στο στάδιο...


Ισόπαλη με 0-0 η Τρικαλινή ομάδα με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Εθνικό Φιλιππιάδας.






Υπό χαμηλή θερμοκρασία, με περίπου 300 θεατές στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων και με τους «Σακαφλιάδες» να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, υποδέχτηκε η ομάδα των Τρικάλων τον Εθνικό Φιλιππιάδας για την 11η αγωνιστική του Περιφερειακού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Η πρώτη «καυτή» φάση του αγώνα, σημειώθηκε στο 23΄ με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν , αλλά το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ.

Στο 28΄οι φιλοξενούμενοι, έχουν και δοκάρι και στο 33΄χάνουν μεγάλη ευκαιρία για το 0-1 όταν από καλή θέση, το σουτ περνά άουτ.

Το ημίχρονο, βρίσκει στο 0-0 τις δύο ομάδες, με την Τρικαλινή ομάδα να κινείται σε μέτρια επίπεδα.

Στο 69΄νέα ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Ζαφείρη, να «απογειώνεται» και να αποκρούει κεφαλιά, εξ΄ επαφής…

Χρειάστηκαν 75 λεπτά αγώνα για να απειλήσουν τα Τρίκαλα, με το σουτ του Δ. Τεντολούρη, να φεύγει λίγο έξω από την εστία των φιλοξενουμένων.

Στην εκπνοή του αγώνα, λίγο έλειψε να σκοράρει η ομάδα των Τρικάλων όταν ο Τσιμπανάκος με  κεφαλιά, υποχρέωσε σε εντυπωσιακή επέμβαση τον τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Οι καθυστερήσεις του αγώνα, «έκρυβαν», δύο σπουδαίες ευκαιρίες, πρώτα με την ομάδα των Τρικάλων, με τον Κεφαλά να πλασάρει μέσα από την περιοχή και τον τερματοφύλακα τον γηπεδούχων να μπλοκάρει και στην «κόντρα» η Φιλιππιάδα βρέθηκε να χάνει σπουδαία ευκαιρία όταν ο Ανδρέου σωτήρια έδιωξε την μπάλα που κατευθυνόταν προς την κενή εστία.

Η ομάδα του «Α.Σ Τρίκαλα 2011», αγωνίστηκε με τους Ζαφείρη, Νταντάλια, Τσιμπανάκο, Απ. Πολύζο, Μ. Πολύζο, Τασιόπουλο, Κόκκινο, Δ. Τεντολούρη,(76` Πολυζόπουλος), Κωτούλας, Απ. Τεντολούρης, Χριστοδούλου(33` Κεφαλάς)

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου