Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη Ισραηλινών δημοσιογράφων στα Τρίκαλα


Όπως αναφέρεται "Το Γραφείο ΕΟΤ Ισραήλ σε συνεργασία με τον Τοur Operator ΙΖΗΑR – που εδρεύει στο Ισραήλ, και έπειτα από συνεννόηση του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Χρήστου Λάππα και του προέδρου του ΕΟΤ κ. Κωνσταντίνο Ζήκο, διοργάνωσε ένα Press trip.





Στο δημοσιογραφικό αυτό ταξίδι συμμετείχαν 11 διακεκριμένοι Ισραηλινοί δημοσιογράφοι πολλών μεγάλων ΜΜΕ του Ισραήλ καθώς  και δύο άτομα – στελέχη του  ανωτέρω  Τour Operator συνοδευόμενα από το Διευθυντή του Γραφείου ΕΟΤ Ισραήλ κ.Σ.Βαλλιάνο.

Στόχος του ανωτέρω ταξιδιού ήταν η προβολή των ορεινών περιοχών της χώρας ως τουριστικών προορισμών ιδιαίτερου φυσικού κάλλους καθώς και η αντίστοιχη  αρθρογραφία στις ανάλογες εφημερίδες.

Ο Δήμος Τρικκαίων παρέθεσε γεύμα φιλοξενίας στην παλιά πόλη των Τρικάλων (Μανάβικα).Η ομάδα των Ισραηλινών δημοσιογράφων, έπειτα από συνομιλία και ανταλλαγή απόψεων με την αντιδήμαρχο Τρικκαίων κα Βασιλική Κάκλα, η οποία καλωσόρισε και ευχαρίστησε εκ μέρους του Δημάρχου και της Δημοτική αρχής τους φιλοξενούμενους, έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό για την πόλη των Τρικάλων που πρώτη φορά επισκεπτόταν και δεσμεύτηκε ότι θα προβάλλει την πόλη και τις ομορφιές της περιοχής ως Τουριστικό προορισμό στα τουριστικά πακέτα που χρόνια στέλνει στην Ελλάδα.

Η Αντιδήμαρχος δεσμεύτηκε να προωθήσει διαφημιστικά έντυπα του Δήμου και των φορέων που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό μετά από συνεννόηση με το Επιμελητήριο στο  Γραφείο ΕΟΤ του Ισραήλ.

Ιδιαίτερα το συγκεκριμένο γραφείο τουρισμού έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την πρόταση της εκπροσώπου του δημοτικής αρχής να διοργανώνονται βραδιές λαϊκής μουσικής, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους, με την «Ορχήστρα Βασίλη Τσιτσάνη».

Ο υπεύθυνος  του «Ιδρύματος Βασίλης Τσιτσάνης» κ. Στέλιος Καραγιώργος έδωσε DVD και ηχητικό υλικό των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων της ορχήστρας και η αντιδήμαρχος προσέφερε εκ μέρους του δημάρχου Τρικκαίων κ. Χρήστου Λάππα έντυπα και βιβλία που προβάλλουν την ιστορία και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Δήμου".

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου