Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

H κυβέρνηση Παπαδήμου και το ΠΑΣΟΚ


Παρακολουθούμε όλοι με μεγάλη προσοχή ,την συγκινητική προσπάθεια που καταβάλλει η χώρα μας ,να αποφύγει τη χρεοκοπία. Όλοι αγωνιούν για το μέλλον του τόπου μας. Όλοι ρωτούν τι θα ξημερώσει. Όλοι αναρωτιούνται αν πιάσαμε πάτο… Όλοι  αγωνιούν για τις πενιχρές καταθέσεις τους…




 
  Από την άλλη παρακολουθούμε την απέλπιδα προσπάθεια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ , να γαντζωθούν στην εξουσία, οχυρωμένοι πίσω από την κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ…..
Μας παρουσιάζουν τον πρωθυπουργό σαν …υπεράνθρωπο ,με τεράστιο κύρος ,διεθνείς γνωριμίες, εκπληκτικές ικανότητες…. . Και ότι μετά τον ΠΑΠΑΔΗΜΟ ,το χάος…..
  Προφανώς και ο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ , είναι ένας καταξιωμένος τεχνοκράτης ,με διεθνή καριέρα ,με κύρος και γνωριμίες στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Όλοι αναγνωρίζουμε την συνεισφορά του ,την κρίσιμη αυτή στιγμή.

  Άλλο όμως αυτό και άλλο να χρησιμοποιεί το ΠΑΣΟΚ την παρούσα κυβέρνηση ,για να παραμείνει γαντζωμένο στην εξουσία……
 Και προσφέρουν κάκιστη υπηρεσία στον τόπο ,αλλά και στον ίδιο τον πρωθυπουργό ,αυτοί που επιμένουν να μας υπενθυμίζουν τις προηγούμενες υπηρεσίες του στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ……  Γιατί σήμερα ηγείται μιας νέας κυβέρνησης, έστω και με σαράντα υπουργούς του ΠΑΣΟΚ σ΄αυτήν…. Και πρέπει να αφεθεί ελεύθερος να κάνει αυτά που πρέπει και αυτά για τα οποία έχει δεσμευθεί…

   Η παράταση του βίου της σημερινής κυβέρνησης ,δεν είναι στην αρμοδιότητα ούτε του κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ,ούτε του ΠΑΣΟΚ. Υπάρχει μια συμφωνία των τριών κομμάτων που τη στηρίζουν ,η οποία πρέπει να τηρηθεί και θα τηρηθεί.

  Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ,έβαλαν το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό ,για να σώσουν τον τόπο ,από την καταστροφή που τον οδήγησε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και οι αλλοπρόσαλλοι χειρισμοί του  ΓΕΩΡΓΙΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ…

   Αυτή η κυβέρνηση , έχει συγκεκριμένη εντολή και ορισμένο βίο.  Όσοι ονειρεύονται ή εισηγούνται αλλαγή αυτής της εντολής ,χωρίς συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, προσφέρουν κάκιστη υπηρεσία στον τόπο και προσβάλλουν τον ίδιο τον κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ.

 ΜΟΝΟΣ αρμόδιος να μιλήσει για την κυβέρνηση του αύριο ,ΕΙΝΑΙ ο κυρίαρχος Ελληνικός λαός.

   ΟΣΟΙ τρέμουν την κρίση του ή φοβούνται την οργή του , να ξέρουν ότι ΔΕΝ θα τις αποφύγουν , κρυπτόμενοι  πίσω από την παράταση του βίου της σημερινής μεταβατικής κυβέρνησης.
    Αργά ή γρήγορα , θα έρθει η ώρα της κάλπης …. Θα έρθει η ώρα του λαού… Θα έρθει η ώρα των πολιτών… Και τότε ο καθένας θα πάρει αυτό που δικαιούται και του ανήκει….
     

             
ΗΛΙΑΣ Γ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗΣ , Αν Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη Της Νέας Δημοκρατίας , πρ. Νομάρχης ΤΡΙΚΑΛΩΝ.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου