Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

“Καρναβάλι Κρήνης 2012”


Η πιο σπουδαία παράμετρος του καρναβαλιού της Κρήνης είναι η θέληση, η φαντασία, το μεράκι και ο εθελοντισμός, οι πινελιές του οποίου κάνουν τη διαφορά









Μια πλατιά και αυθόρμητη προσφορά από ανθρώπους όλων των ηλικιών, που υποστηρίζουν με πάθος το “Καρναβάλι Κρήνης 2012”, το πλουτίζουν με πρωτότυπες ιδέες και το βοηθούν ουσιαστικά με ανιδιοτελή προσφορά εργασίας σε κάθε βήμα του.


Ένα καρναβάλι το οποίο υπόσχεται μοναδικό κέφι και ξέφρενο ξεφάντωμα σε μικρούς και μεγάλους όπως τις παλιές καλές εποχές. Ο πυρήνας, η ζωτική δύναμη και η ενέργεια του καρναβαλιού είναι η νεολαία του χωριού, που δίνει φρεσκάδα και αύρα ενθουσιασμού στη διοργάνωση, θέτοντας καθημερινά σε εφαρμογή τους δικούς της στόχους και τις ξεχωριστές της ιδέες. Η συμμετοχή των νέων του χωριού και στη φετινή διοργάνωση αγγίζει σχεδόν το 100%, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν άτομα κάθε ηλικίας, καθώς και άτομα της ευρύτερης περιοχής.

Στη σημερινή δύσκολη οικονομικά εποχή, η νεολαία της Κρήνης προετοιμάζει την αποκριάτικη εκδήλωση με αποκλειστικά ατομική συνεισφορά όλων όσων συμμετέχουν στο καρναβάλι, καθώς και όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της οργανωτικής επιτροπής για οικονομική στήριξη. Παρ’όλη την οικονομική στενότητα, οι νέοι άνθρωποι του χωριού δεν χάνουν τη διάθεση και δεσμεύονται για μια εκδήλωση, που θα χαρίσει μοναδικές στιγμές κεφιού και διασκέδασης σε κατοίκους και επισκέπτες. 


Η εκδήλωση θα  πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα στο κέντρο του χωριού, ξεκινώντας με διανομή φασολάδας και άλλων σαρακοστιανών, θα ακολουθήσει στις 2.00μ.μ. παρέλαση αρμάτων, όπου θα πρωταγωνιστεί το ανθρώπινο στοιχείο και η σάτιρα, και θα κορυφωθεί με τρικούβερτο γλέντι στην πλατεία του χωριού.


Η Οργανωτική Επιτροπή
“Καρναβάλι Κρήνης 2012”


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου