Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Πρόσωπα ρομπότ, ψυχρά και παγωμένα που δεν ξέρουν να χαμογελούν παρά μόνο να εκτελούν...


«Το Κράτος; Τι είναι αυτό; Ε λοιπόν, τώρα θα ανοίξτε τα αυτιά σας γιατί θα σας μιλήσω για τον θάνατο των λαών. Το Κράτος είναι πιο ψυχρό από όλα τα ψυχρά κτήνη.










Καθοδόν προς τις κάλπες (7ο )
Πρόσωπα ρομπότ, ψυχρά και παγωμένα που δεν ξέρουν να χαμογελούν παρά μόνο να εκτελούν
     
Αφιέρωμα στην ημέρα των αποφάσεων από τον Πολίτη Βάιο Φασούλα

ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ»
ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ, «ΣΩΤΗΡΕΣ» ΚΑΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

            «Το Κράτος; Τι είναι αυτό; Ε λοιπόν, τώρα θα ανοίξτε τα αυτιά σας γιατί θα σας μιλήσω για τον θάνατο των λαών. Το Κράτος είναι πιο ψυχρό από όλα τα ψυχρά κτήνη. Ακόμη και το ψέμα του είναι ψυχρό κι αυτό το ψέμα σταλάζει από τα χείλη του: « Εγώ το Κράτος, είμαι ο λαός». Αυτό είναι ψέμα! Ήταν οι δημιουργοί που έφτιαξαν τους λαούς και κρέμασαν πάνω τους την πίστη και την αγάπη: έτσι υπηρέτησαν τη ζωή. Αλλά το Κράτος λέει ψέματα σε όλες τις γλώσσες του Καλού και του Κακού. Και με το κάθε τι που λέει, λέει ψέματα - και με το κάθε τι που κάνει, κλέβει». (ΦΡΗΝΤΡΙΧ ΝΙΤΣΕ 1844) 

            Θα ξεκινήσουμε με ένα μικρό απόσπασμα που για διάφορους λόγους μπορεί να πονέσει στον έλληνα, Γηγενή και Απόδημο, αλλά υπό τη σκιά των δυσάρεστων γεγονότων για την πατρίδα μας λέμε πως: Δεν άκουσε ο έλληνας Πολίτης τις φωνές των ψυχών των αδικοχαμένων συμπατριωτών του, από την γερμανική θηριωδία, που πάντα φώναζαν και φωνάζουν δυνατά: «Έχετε μάτια ανοιχτά κι ολόρθα τα κορμιά. Ποτέ εμπιστοσύνη σ’ εκείνα τα σκυλιά που μοιάζουνε σαν λύκοι κι αλλάζουνε μονάχα την τρίχα την παλιά. Τώρα σας θέλουν για δουλειά να σιάξουνε τη συμφορά. Μα θα ’ρθει πάλι ο καιρός σαν γίνουν δυνατοί, τα δόντια θα τροχίσουνε ξανά απ’ την αρχή, βραχνάς τρανός θα γίνεται για κείνη τη φυλή!»(από το «Σειρήνες της Ξενιτιάς»- 1993). Αυτή η θηριωδία επιστρέφει σήμερα (επέστρεψε) με αλλιώτικα χαρακτηριστικά έχοντας για μπροστάρη την έμψυχη «τεθωρακισμένη» ομάδα των τεσσάρων δημίων που θέλουν να κρεμάσουν και πάλι το λαό.

            Τιμής ένεκεν αποτελεί μια σύντομη αναδρομή στα ματωμένα σταυροδρόμια της Χώρας μας. Αν γυρνώντας κάμποσες δεκαετίες το ημερολόγιο πίσω στην αποφράδα εκείνη ημέρα της 12ης  Φεβρουαρίου 1945, θα θυμηθούμε τους τότε προδότες, δούλους των τότε συμμαχικών δυνάμεων και την συμφωνία της Βάρκιζας που έθεσε εκτός νόμου τους αγωνιστές της λευτεριάς και τη δημοκρατία.

            Σαν σήμερα, 12-02-1945, οι προδότες, γνωστοί ως «έλληνες» «δημοκρατικοί» και «πατριώτες» των τότε μοναρχοφασιστικών παρατάξεων, δολοφονώντας και διαλύοντας την λευτεριά, τη λαϊκή κυριαρχία και την Ελλάδα και τρομοκρατώντας τους Πολίτες, σκόρπισαν παντού το μαύρο, την καταστροφή και άνοιξαν το δρόμο της μετανάστευσης…, -μάτωμα της Ελλάδας, κεφάλαιο μεγάλο με άπειρο πόνο και πάντα επίκαιρο που δεν το ανοίγουμε τώρα.
            Σαν σήμερα, 12 Φλεβάρη 2012, απόγονοι των προγόνων προδοτών της Βάρκιζας, που συμφώνησαν στον αφοπλισμό του ΕΛΑΣ, στην παύση του ένοπλου αγώνα και παράλληλα άνοιξαν τους δρόμους των δολοφονιών, των εξοριών, των φυλακών, των εξευτελισμών και των ποικίλων βιασμών σε κοπελιές από τους τότε χωροφυλάκους, σήμερα αυτή η ομάδα μιας κομματικής πανσπερμικής και ξενόδουλης εταιρίας, μαζί με τους τροϊκανούς Ούννους του βορρά σέρνουν την Ελλάδα στην ευρωγερμανική οικονομική υποδούλωση και σταδιακή εξαφάνιση.

            Λοιπόν, σαν σήμερα, με λύπη πάει ο νους μας στα παλιά, παλιά που πονάνε και δεν θέλουμε να τα φέρνουμε στη μνήμη μας. Όμως έρχονται και μάλιστα αυτές τις μέρες έρχονται ολοζώντανες οι εφιαλτικές εικόνες των ημερών των Ναζί κατακτητών και μας αντραλίζουν μυαλό και ψυχή.

            Μύριες οι δολοφονίες από τους γερμανούς φασίστες, τι να πρωτοθυμηθείς! Έλληνες αγωνιστές, αθώοι Πολίτες, γυναικόπαιδα να τους στήνουν πότε στους τοίχους και να τους θερίζουν τα γερμανικά μυδράλια, πότε να τους κρεμάνε στους φανοστάτες των πλατειών, (όπως στα Τρίκαλα που στην ίδια δεκαετία η παρακρατική θηριωδία κρέμασε τα κεφάλια του Άρη και του Τζαβέλα) και πότε να τους κουβαλούν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Ευρώπης κι εκεί να τους δολοφονούν ομαδικά.
            Ας είναι καλά η έμψυχη «τεθωρακισμένη» και ανάλγητη ομάδα των τεσσάρων «συνεταίρων» που μας οδήγησε στο παρελθόν και από κει να δούμε το αντικαθρέφτισμα του παρόντος που δίχως άλλο θέλουν να κρεμάσουν και πάλι το λαό. Μια ομάδα για την οποία ως λαός έχουμε μόνο ακουστά και που χωρίς την έγκρισή μας κάθεται στο σβέρκο μας ή αλλιώς καταπατητές του ελληνικού κοινοβουλίου και των νόμων του που κάτω από τις εγκληματικές υπαγορεύσεις και συνταγές της τρόϊκας, τους αλλάζουν τα φώτα επιδιώκοντας έτσι την ολοκληρωτική αφαίμαξη του λαού μας.

            Ναι, καλά το λέμε, «τους αλλάζουν τα φώτα!» Αν το ελληνικό κοινοβούλιο δεν έχει φως, έρχεται το σκοτάδι. Αυτό φέρανε τα τσιράκια της τρόϊκας κι αυτό το σκοτάδι0, που η διάρκειά του τελειώνει, ο «όχλος», οι οποίοι, αυτοί οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ έχουν μετατρέψει, αυτή την ώρα που χαράζονται αυτές οι γραμμές, βρίσκεται στα Προπύλαια της Πλατείας Συντάγματος και σε κάθε άλλη Πλατεία της Χώρας. Στο εσωτερικό του κοινοβουλίου επικρατεί αλαλούμ. Σκιάζονται πλέον και τη σκιά τους. Στέκονται τρομοκρατημένοι από την τρομοκρατία που οι ίδιοι έχουν επιβάλει. Τρομοκρατημένοι για το βουλευτικό τους μέλει γενέσθαι, από τους καπνούς και βανδαλισμούς των προβοκατόρικων ομάδων. Από τις συγκρούσεις αστυνομικών και Πολιτών, από τα χημικά και τους τραυματισμούς. Από την παραίτηση ενός βουλευτού και την κομματική πειθαρχεία… υπακοής…,(εδώ πρόκειται για κυβερνητική τρομοκρατία και κακώς τα παντελόνια που φορούν…) και την άμεση αποκατάσταση από «παροπλισμένο» βουλευτή μη τυχόν και χαθεί καμιά ψήφος. Συζητούν κατά πόσο η καρέκλα του ενός και του άλλου θα είναι ενεργή!! και άλλα πολλά εντός και εκτός του κοινοβουλίου αποτελούν τα πρωτοφανή χαρακτηριστικά της 12ης 02ου του 2012.

            Κοινοβούλιο που τα ατομικά τους συμφέροντα επικρατούν. Εχθρός ο λαός! Φίλος η τρόϊκα. Οι Γερμανοί που επίμονα ζητούν, μόνο ζητούν να αρπάξουν και μας έχουν στήσει στον τοίχο, ενώ έχουν βραβεύσει τον περιφερειάρχη του νότιου καντονιού, γνωστό ως πρώην πρωθυπουργό της Ελλάδας και μάλιστα σοσιαλιστή, τρομάρα του, όχι για μας αλλά γι’ αυτούς ευχόμαστε δυο πράγματα: Το ένα να μη μοιάσουν τους προγόνους τους και το άλλο να μας επιστρέψουν αυτά που μας χρωστάνε εδώ και τώρα.

            Κάποιες φορές η επανάληψη της ιστορίας έχει διαφορετικά μεγέθη και χροιά. Αυτό γίνεται αυτή τη στιγμή στις Πλατείες της Χώρας μας. Παλλαϊκός Ξεσηκωμός! Όλοι βγήκανε στους δρόμους! Κυριακή 12/2 βουλιάζει το Σύνταγμα. Μένουνε εκεί όλη την ημέρα. Δεν φεύγουνε αν δεν φύγουν κατοχική κυβέρνηση και τρόικα…

            Δεκαετίες τώρα δεν άκουσε ο έλληνας Πολίτης τις φωνές των ψυχών των αδικοχαμένων συμπατριωτών του που πάντα φώναζαν και φωνάζουν δυνατά. «Έχετε μάτια ανοιχτά κι ολόρθα τα κορμιά. Ποτέ εμπιστοσύνη σ’ εκείνα τα σκυλιά που μοιάζουνε σαν λύκοι κι αλλάζουνε μονάχα την τρίχα την παλιά.
Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Φεβρουάριος 12  2012  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

Βάιος Φασούλας
Ε.Ο. Καλαμπάκας 134
42100 ΤΡΙΚΑΛΑ
τηλ: +30 24310 72132
www.fasoulas.de
pelasgos@fasoulas.de


«Αναγκαστικά πρέπει να γυρίζουμε πίσω, προκειμένου να συναντήσουμε τη μήτρα
που γέννησε τη σημερινή ιστορία, η οποία ως σήμερα δεν καταγράφηκε σωστά
παρά κουτσουρεμένα και κάτω απ’ το μακιγιάζ που κατά καιρούς
επέβαλαν διάφοροι λόγιοι και συμφέροντα. Από εκεί πρέπει να αρχίσουμε, απ’ τις ρίζες,
που δεν φαίνονται αν δεν τις σκαλίσεις». Β.Φ.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου