Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Η «Διαπραγμάτευση» τα ψέμματα και το Φιλότιμο.


«Συνεχίζεται η σκληρή διαπραγμάτευση με την Τρόικα», εξακολουθούν, ανερυθρίαστα, να αναπαράγουν ολημερίς και ολονυκτίς τα εξωνημένα ΜΜΕ. «Διαπραγματεύονται» οι νέοι «εθνοσωτήρες» μας. Ας τους θυμήσουμε όμως τι είναι η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.




Όρος που προϋποθέτει δύο συμβαλλόμενα μέρη, με θέσεις, που επιχειρούν να βρουν σημεία σύγκλισης. Όμως αυτοί πού κυβερνούν χωρίς πλέον την βούληση του λαού και που έχουν δέσει χειροπόδαρα τους Έλληνες, μαζί με τον άνθρωπο των δανειστών, τον πρωθυπουργό μαριονέτα, δεν είναι σε θέση να διαπραγματευτούν. Και αυτό γιατί δεν έχουν το ηθικό και πολιτικό υπόβαθρο, επειδή σε όλη τους τη ζωή δεν έκαναν τίποτα άλλο παρά να εξελίσσονται χάρη σε πολιτικές κληρονομιές και κατάπτυστα τερτίπια.

ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ. Κοροϊδεύουν για μια ακόμα φορά τον Ελληνικό Λαό, σε συνεργασία με τους εντόπιους και ξένους προστάτες τους και τα γνωστά παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ. ΔΕΝ ΣΩΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Εξευτελίζονται δημόσια, πολιτικοί ταγοί - υποτίθεται - όντες, από απλούς υπαλληλίσκους των δανειστών - όπως ο Τόμσεν. ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ. Συνεχίζουν το ίδιο, χιλιοπαιγμένο πια, έργο, της ιλαροτραγωδίας της διάλυσης της Πατρίδας μας, προς όφελος των δανειστών και εις βάρος των Ελλήνων, τους οποίους κατά τα άλλα συμπονούν. Την ίδια βέβαια ώρα επιτρέπουν στον δήμαρχο Αθηναίων να ρίχνει τα ΜΑΤ κατά των αστέγων της Αθήνας -τον ίδιο που εγκατέστησε τους 300 λαθρομετανάστες στη βίλα Υπατία, για να μην ξεχνιόμαστε.
Με ποιο θάρρος να αντικρίσουν την Τρόικα οι άνθρωποι που τα κόμματά τους χρηματίζονταν από τους ξένους; Πως ο Παπαδήμος, ο σύμβουλος Σημίτη και Παπανδρέου, να υψώσει φωνή έναντι των εντολοδότων του;

Στην ελληνική γλώσσα υπάρχει μια μοναδική λέξη, που δεν απαντάτε σε καμία άλλη γλώσσα και διάλεκτο στον πλανήτη ; το ΦΙΛΟΤΙΜΟ. Αυτό είναι πάνω από όλα που λείπει από τους κυρίους αυτούς. Αν το είχαν, θα κοιτάζονταν στον καθρέφτη και δεν θα «διαπραγματεύονταν», αλλά θα εξαφανίζονταν στην λήθη σαν ένα κακό όνειρο. Αντ' αυτού εξακολουθούν να εμφανίζονται στα συνεργάσιμα ΜΜΕ ,λένε ψέματα, σπέρνοντας τη σύγχυση και τον φόβο στον Ελληνικό Λαό.
Τα νέα, κυριολεκτικά αιματηρά, μέτρα που απαιτεί η Τρόικα από τους Έλληνες υπαλλήλους της πολιτικούς, κατά πάσα πιθανότητα θα περάσουν. Ένα νέο κύμα εξαθλίωσης περιμένει τους Έλληνες.

Στα νέα μέτρα της Τρόικα υπάρχουν σαφείς όροι ότι πρώτα το Ελληνικό Δημόσιο θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις των δανειστών και κατόπιν, αν περισσέψει κάτι, θα πληρώνει μισθούς και συντάξεις. Η απειλή του πρώτου Μνημονίου ότι αν δεν υπέγραφαν δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις ήταν πλαστή. Το Ελληνικό Δημόσιο είχε το δικαίωμα να κάνει στάση μόνο εξωτερικών πληρωμών. Τώρα πια δεν θα έχει. Δεν θα έχει καν το δικαίωμα να κηρύξει πτώχευση και θα ελέγχεται, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα, από επίτροπο- γκαουλαϊτερ, που θα δίνει λόγο στους ξένους και μόνο.
Το νέο Μνημόνιο δεν είναι δανειακή συμφωνία, είναι σύμφωνο παραχώρησης της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας, είναι σύμφωνο υποτέλειας για μας και πολλές από τις επόμενες γενιές. Για αυτό σας καλούμε να συμπορευτείτε μαζί μας. Χρειάζεται αγώνας, όχι «πολιτικός ρεαλισμός».

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
Ν.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ                            08-02-2012

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου