Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Ρεντζιάς και Γεωργαλής σε δράση ...


Το ποδήλατο παίζει στην καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών...








Συνάντηση σήμερα Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου του 2012 μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής Ρεντζιά Ευθύμιου και του Ολυμπιονίκη της ποδηλασίας και Ομοσπονδιακού προπονητή Γεωργαλή Δημήτριου, στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη.

Σκοπός της συνάντησης, ήταν η ανταλλαγή απόψεων για την ποδηλασία, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε ερασιτεχνικό επίπεδο, συζητήθηκε η πορεία του αθλήματος αλλά και ο σημαντικός ρόλος που το ποδήλατο παίζει στην καθημερινότητα χιλιάδων πολιτών.

Επίσης, τέθηκαν στο τραπέζι προτάσεις για την περαιτέρω προώθηση της χρήσης του ποδηλάτου ως οικονομικό, λειτουργικό και εύχρηστο μέσο μεταφοράς και επισημάνθηκε η μεγάλη του ωφέλεια, μέσω της καθημερινής άσκησης που προσφέρει στους χρήστες του.

Ο Κος Ρεντζιάς έκανε σαφές ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα είναι κοντά και θα στηρίξει κάθε προσπάθεια που θα έχει ως στόχο, τόσο την περαιτέρω διάδοση της χρήσης του ποδηλάτου, όσο και του αθλήματος της ποδηλασίας που μας έχει προσφέρει μεγάλες και σημαντικές διεθνείς επιτυχίες


Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
                                      
Αθλητισμού-Πολιτισμού και Κοινωνικής Συνοχής
                                  
Ρεντζιά Ευθύμιου



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου