Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΣΙΝΕΑΚ: Ο ΓΟΥΙΝΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ - Στον Δημοτικό Κινηματογράφο


Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων στα πλαίσια των ειδικών προβολών για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) θα προβάλλει αυτή τη Κυριακή σε δυο προβολές την  μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων "Ο ΓΟΥΙΝΙ ΤΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ








11.30 πρωί και στις 17.30 απόγευμα στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου,

Γενική είσοδος 4 ευρώ.

Μια ωραία πρωία, ο Γουίνι ξυπνά γεμάτος όρεξη για την αγαπημένη του ασχολία: την εύρεση ικανής ποσότητας μελιού που θα ικανοποιήσει την πάντα αχόρταγη κοιλίτσα του, η οποία γουργουρίζει… θορυβωδώς.

Η αναζήτησή του τον οδηγεί στον στάβλο του Γκαρή του γαϊδαράκου, όπου, προς μεγάλη τους έκπληξη, διαπιστώνουν ότι η ουρά του τελευταίου έχει εξαφανιστεί.

Λίγες στιγμές αργότερα, η παρέα έχει μαζευτεί και, ο Κρίστοφερ Ρόμπιν ανακοινώνει έναν διαγωνισμό, με στόχο την εύρεση του καταλληλότερου αντικειμένου για να αντικαταστήσουν τη χαμένη ουρά του Γκαρή και έπαθλο ένα κιούπι γεμάτο μέλι. Αποφασισμένος να είναι εκείνος ο νικητής, ο Γουίνι θα κάνει άνω-κάτω το δάσος ψάχνοντας, αλλά μάταια.

Κάποια στιγμή θα φτάσει απογοητευμένος ως το δεντρόσπιτο του Ρόμπιν, στην είσοδο του οποίου θα ανακαλύψει ένα σημείωμα. Ευθύς αμέσως θα το παραδώσει στη σοφή κουκουβάγια του δάσους, η οποία, όμως, γεμάτη ταραχή, θα συγκεντρώσει για μια ακόμη φορά την παρέα, με σκοπό να τους ανακοινώσει τα άσχημα νέα: ο Κρίστοφερ Ρόμπιν έχει πέσει θύμα απαγωγής από ένα… φριχτό πλάσμα με δασύ τρίχωμα και απαίσιους τρόπους, το Γυρίντομα! Τότε, o λαγός θα προτείνει ένα ευφυές σχέδιο, το οποίο και θα τους βοηθήσει να γλιτώσουν τον πολυαγαπημένο τους φίλο από τα νύχια του μοχθηρού αυτού πλάσματος…

Η Walt Disney Animation Studios επιστρέφει στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων και φέρνει και πάλι στη μεγάλη οθόνη τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών.

Το Γουίνι το αρκουδάκι, τον Τίγρη, το Λαγό, το Γουρουνάκι, την Κουκουβάγια, τον Γκαρή το γαϊδαράκο, τον Ρω το καγκουρό μαζί με τη μαμά του την Κάνγκου και φυσικά τον αγαπημένο τους φίλο Κρίστοφερ Ρόμπιν, το πανέξυπνο αγόρι που ζει μαζί τους στο δάσος. Οι αγαπημένοι μας ήρωες δεν έχουν χάσει ούτε μια στάλα από τη χάρη, την ευστροφία, αλλά και την παιχνιδιάρικη διάθεση που ανέκαθεν τους διέκρινε.

Χαρακτηριστικά, τα οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή τους κατέστησαν μια από τις δημοφιλέστερες και πλέον κεφάτες συντροφιές για παιδιά… κάθε ηλικίας!

ΚΥΡΙΑΚΗ 26/2 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου