Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Α1 Κατηγορία Γυναικών Ε.Σ.ΠΕ.Κ.ΕΛ Ασκληπιός – Φιλ/κος Αμελώνα 3-0


- Final 4 Παίδων Φθία Λαμίας – Ασκληπιός 3-0
- Δεύτερη νίκη για της Γυναίκες του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα της Περιφέρειας και συνεχίζει μόνη και αήττητη μετά την καθαρή νίκη με 3-0 που πέτυχε επί του Φιλ/κου Αμπελώνα, επικεφαλής πλέον της Βαθμολογίας στον 2ο όμιλο.







Δείχνοντας χαρακτήρα σοβαρής ομάδας τα κορίτσια του Ασκληπιού πέρασαν και το εμπόδιο του Αμπελώνα δίνοντας την αίσθηση ότι θα προσπαθήσουν φέτος για μια καλή πορεία στην Α1 κατηγορία της Περιφέρειας.

Όπως δείχνουν και τα τελικά των σετ δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση αυτή η νίκη. Και τα τρία σετ ήταν γεμάτα που κριθήκανε στις λεπτομέρειες και στη σοβαρότητα που έδειξε μέχρι τέλους η ομάδα του Ασκληπιού. Χαρακτηριστικό ότι τα δύο πρώτα σετ πήγαν στο 25-21 ενώ το τρίτο πήγε στο 26-24, απόδειξη ότι και η ομάδα του Αμπελώνα δεν άφησε τον αγώνα και επεδίωξε μέχρι τον τελευταίο πόντο να αντιστρέψει τα πράγματα, κερδίζοντας έστω και κάποια σετ που μπορεί να φανούν χρήσιμα στο μέλλον.
Τα σετ (1ος Ασκληπιός) 1ο 25-21 σε 30΄, 2ο 25-21 σε 22΄, 3ο 26-24 σε 37΄.

Α.Σ. Ασκληπιός   (Ιόβτσεβ Δ.) Λέκκα Μ. Γιαννοπούλου Κ. Γεωργίου Α. Καπέλου Ε. Τεντολούρη Μ. Τόλλιου Ε.  Γκουτζιούπα Ε. Χατζή Β. Χαλκιαδάκη Κ. Γιαννούλη Κ. Μουρατλάρι Β.  Βουλγαράκη Κ.
Φ. Σ.  Αμπελώνα (Μπεκιάρης Α.) Τσολάκη Χ. Μήλιου Γ. Οικονόμου Θ. Καλογήρου Ε. Παπαζιάκα Ε. Νταφούλη Ε. Μήλιου Σ. Καλογεροπούλου Ε. Λυγουρά Σ. Παπαζιάκα Γ.



Final 4 Παίδων Φθία Λαμίας – Ασκληπιός 3-0


Δεν τα κατάφεραν οι Παίδες την πρώτη μέρα του Final 4 που διεξάγεται στη Καρδίτσα. Ηττήθηκαν στον ημιτελικό από την Φθία Λαμίας με 3-0. Έτσι θα διεκδικήσουν αύριο στις 17:30 την τρίτη θέση, με αντίπαλο την ομάδα της Καρδίτσας.

Μόνο στο πρώτο σετ οι παίδες του Ασκληπιού να μπήκαν δυνατά και δείξανε ότι είχαν τη θέληση να διεκδικήσουν μια θέση στον τελικό. Τελικά χάθηκε αυτό το σετ με 25-21. Στο 2ο σετ μάλλον ήρθε η απογοήτευση η προσπάθεια δεν συνεχίστηκε και έτσι μοιραία χάθηκε κει το 2ο σετ με 25-13. Ίδια εικόνα και στο τρίτο σετ το οποίο πήγε στην ομάδα της Λαμίας με 25-11

Φθία Λαμίας: (Τσαδήμας) Τσαδήμας, Αλτάνης, Σταμόπουλος, Πιτσογιάννης, Σπαθάρας, Καρμίρης, Κοντοκώστας, Νάτσιος, Πενταγιώτης, Καραπαναγιώτης, Ζέβος, Νεστούρι
Α.Σ. Ασκληπιός: (Γούλας Ε.) Ντινόπουλος, Θεοδωράκης, Ραπτόπουλος, Παυλίδης, Κερασοβίτης, Μακράκης, Θάνος, Βήτας Σοφ, Βήτας Ιων, Αναγνώστου, Τσιρέπας, Ζιώζιας.


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου