Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Τσίρκοβιτς - Βαζάκας σημειώσατε... 2


- Τσίρκοβιτς: "Δεν ήρθα στα Τρίκαλα να βάλω για δήμαρχος όπως μου είπε κάποιος κύριος, μη με βγάζετε να μιλάω..."

- Διοίκηση των Τρικάλων: Πρέπει να βρίσκεσαι κοντά στα οικογενειακά σου πρόσωπα. Σε ευχαριστούμε για την καθοριστική προσφορά σου, απολύεσαι...!



Περίεργες δηλώσεις του προπονητή των Τρικάλων, και όλα αυτά μετά από ένα ματς που τα Τρίκαλα κέρδισαν 4-0 την Ομόνοια Πέτρας...
Μία μέρα πιό πριν, σε επίσης περίεργη δήλωσή του είχε προτείνει ως...  διάδοχο του τον Γιώργο Βαζάκα το καλοκαίρι!!!


Οι συνέντευξη Τσίρκοβιτς:

- "Δεν έχω ανάγκη από δημοσιότητα"
- Αναλυτικά τα όσα δήλωσε μετά το σημερινό ματς:

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τη νίκη, που ήταν και ο στόχος, καθώς είχα ζητήσει από τα παιδιά να είναι σοβαροί. Πιστεύω ότι το παιχνίδι δε χωράει κριτικής , διότι σεβαστήκαμε τον αντίπαλο στο Β’ ημίχρονο και οι  τρεις πόντοι ήταν το σημερινό κέρδος, ενώ παράλληλα δώσαμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν είχανε πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής. Εχουμε μία διακοπή 15 ημερών και ψάχνουμε να βρούμε ένα ρυθμό, γιατί οι συνεχείς διακοπές και τα ρεπό μας βγάζουν εκτός κλίματος. Είμαστε μέσα στους στόχους και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Σε ερώτηση για τις πρόσφατες δηλώσεις του  περί αποχώρησης από την ομάδα το Μάη και αν υπάρχει κάποιο θέμα με τη διοίκηση ο κ. Τσίρκοβιτς δήλωσε: «Όταν μίλησα και θεωρώ ότι πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να πω κάτι παραπάνω, επικαλέστηκα οικογενειακούς λόγους. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα  . Κακά τα ψέματα δεν ήρθα στα Τρίκαλα για τη δημοσιότητα, ούτε για να βάλω για δήμαρχος, όπως μου είπε κάποιος κύριος , αλλά ήρθα να κάνω μία δουλειά, γι αυτό και σας μιλάω. Υπάρχει μία ενόχληση και θεωρώ ότι οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές γι’ αυτό στο εξής  μη με βγάζετε να μιλάω, απλά κάντε μου κριτική και μόνο, διότι έχει ενοχληθεί αρκετός κόσμος και νομίζουν ότι ο Τσίρκοβιτς έχει ανάγκη από δημοσιότητα».

Η... απάντηση της διοίκησης:

Λίγες ώρες μετά την ευρεία νίκη των Τρικάλων επί της Ομόνοιας Πέτρας, η διοίκηση του συλλόγου, ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με το Μίκι Τσίρκοβιτς.

Η ανακοίνωση της Τρικαλινής ομάδας:


«Η διοίκηση του συλλόγου μας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με το Μίκι Τσίρκοβιτς, για οικογενειακούς λόγους, δεδομένου ότι ο προπονητής πρέπει να βρίσκεται κοντά στα οικογενειακά του πρόσωπα. Τον ευχαριστούμε για την καθοριστική προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στην προπονητική του καριέρα»




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου