Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Στις 25 του Μάρτη δοκιμάζεται ο πανικός και η αντοχή της κοινοβουλευτικής δικτατορίας


Καθοδόν προς τις κάλπες (11ον )
Αφιέρωμα από τον Πολίτη Βάιο Φασούλα







          


Ναι! Καλά το λέμε, κοινοβουλευτική δικτατορία έχουμε. Και αν κάποιοι δεν συμφωνούν τότε έχουμε κοινοβουλευτικό φασισμό. Κι αν αυτό φαίνεται «τραβηγμένο», τότε έχουμε κρατική τρομοκρατία μεγάλων μεγεθών και αναγκαστικά, βάση πεπραγμένων τροϊκανών και ντόπιων δοσίλογων, «τρομοκρατική» γίνεται και η συμπεριφορά των Πολιτών.
            Η παρέλαση της 25ης Μαρτίου είναι Γιορτή του λαού και όχι των «επισήμων» που φιγουράρουν στις εξέδρες ντροπιάζοντας έτσι κατά κράτος την Επανάσταση των προγόνων μας του 1821. Οι τότε έλληνες ραγιάδες, σκλάβοι της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ξετίναξαν το ζυγό από πάνω τους και επαναστατώντας απελευθέρωσαν την πατρίδα. Σήμερα, μετά από 191 χρόνια, ξαναγιορτάζεται αυτό το ιστορικό γεγονός τιμώντας τους Καραϊσκάκηδες, τους Κολοκοτρωναίους και μύρια άλλα παλικάρια που δώσανε τη ζωή τους για τη λευτεριά. Σήμερα αυτή η λευτεριά ξανασκλαβώνεται με οικονομικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, ιστορικό και άλλων αξιών στραγγαλισμό.
            Πώς τιμώνται λοιπόν σήμερα οι επαναστάτες οπλαρχηγοί μας του 21 με την παρουσία κομματικών εκτρωμάτων στις εξέδρες, αυτωνών που πούλησαν την Ελλάδα στους γήινους σατανάδες, πολύ χειρότερους από τους σατανάδες της κολάσεως (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) και πολύ χειρότερους από τους τότε Οθωμανούς, που ήταν λιγότερο ληστές και σέβονταν περισσότερο τους ραγιάδες;
            Παράδειγμα, τι περισσότερο θα εκπροσωπήσει (αν πάει) ο πρώτος Πολίτης της Χώρας, πρόεδρος της ελληνικής δημοκρατίας, καλά να είναι, που το μόνο που ξέρει είναι να λέει Ναι, να υπογράφει και να ευλογεί όλα τα φιρμάνια των σημερινών γραικύλων-σουλτάνων και να στολίζει την κομματική τούρτα των μιασμάτων την οποία οι φορολογούμενοι Πολίτες πληρώνουν; Τι περισσότερο θα εκπροσωπήσει λοιπόν αν στη θέση του υπήρχε ένας ανάπηρος αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης όπου αυτόν τον καιρό πολύ ακούγεται;
            Τι θα εκπροσωπήσει ο επανερχόμενος υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδης (αν πάει) όταν βρεθεί στην εξέδρα και τι θα χειροκροτήσει; Τη νεολαία ή τους ματατζήδες με τα δακρυγόνα και τα χημικά, ο οποίος, καλή του ώρα ο ανίδεος, το πρόβλημά του είναι η «θωράκιση» της ελληνικής κοινωνίας με τρομοκρατικά μέσα και η εξουδετέρωση της μεταναστευτικής βόμβας η οποία βρίσκεται στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας και τον αφήνει άυπνο, το δόλιο. Εκεί τα πάει καλά ο κ. υπουργός. Έχει καλούς φίλους και θα τα καταφέρει.
            Τι θα εκπροσωπήσει και ποιον θα τιμήσει με την παρουσία της η συμπαθέστατη κα Διαμαντοπούλου, (αν πάει) της οποίας στο πρόσωπό της έχει αφήσει τη σφραγίδα της η Λερναία Ύδρα, η ΕΕ δηλαδή, την οποία υπηρέτησε πιστά, που «πηδάει» από το ένα υπουργείο στο άλλο; Έχει άραγε γνώση τη σημαίνει για την 25η Μαρτίου η αντιπαράθεσή της με την κατεστραμμένη και από το «άγιο» χεράκι της η Ελληνική Παιδεία;
            Τι θα εκπροσωπήσει ο υπουργός πολιτισμού κ. Παύλος Γερουλάνος (αν πάει) και τι θα χειροκροτήσει όταν βρεθεί στην εξέδρα; Πως θα παρελαύνει ο κουτσουρεμένος πολιτισμός, ο καταγέλαστος, περιφρονημένος και ξεχασμένος απόδημος ελληνισμός, ο πλημυρισμένος από τη μπόχα της φρασεολογίας των κομματόσκυλων της μητρόπολης…,( ας είναι καλά ο πρώτος Πολίτης της Χώρας που εξάρει τον ευαίσθητο ελληνισμό, οποίος πάντα συνεισφέρει στην πατρίδα του και άλλα πολλά σοφά λόγια του προέδρου…,) πως θα αντιπαραθέσει στη «μεταναστευτική βόμβα» (έτσι λέει ο υπουργός κ. Χρυσοχοϊδης) τους δικούς του μετανάστες-έλληνες απόδημους; Κρίμα στην πανεπιστημιακή μόρφωση και άλλες επιστημονικές διακρίσεις που κατέχει, αλλά ο κύριος υπουργός πάσχει από έλλειψη κοινωνικής μόρφωσης όπως και όλοι οι τυχόν «επίσημοι» που θα βρεθούν, αν βρεθούν, στις εξέδρες των αποδοκιμασιών της 25ης Μαρτίου.
            Θα κλείσουμε με τον λαλίστατο, ευφυέστατο και συγγραφέα…, (όλοι οι «πολιτικοί» γίνανε συγγραφείς θέλοντας έτσι να αποθανατίσουν την… ευγενή πορεία τους κατά τη διάρκεια της πότε αρπαχτικής τους και πότε προδοτική τους καριέρας, περνώντας έτσι στο «πάνθεο» των καταραμένων από το λαό και αφορισμένων… πολιτικών) Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου, Λέκτορα και επίκουρο καθηγητή κ. Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος με τη μόρφωση που διαθέτει έχει εξοστρακίσει όλο το ΕΣΥ με ό, τι συνεπάγεται. Ο συνταξιούχος με τα 400 ευρώ χάρη στον κύριο υπουργό, χρειάζεται τουλάχιστον τα 100 για φάρμακα εκτός την ταλαιπωρία και τον εξωτερικό γιατρό.
            Τι θα εκπροσωπήσει και ποιον θα τιμήσει με την παρουσία του ο υγειογδύτης υπουργός (αν πάει) ο οποίος νοιάζεται όχι μόνο για το πόστο του που το έχει τινάξει στον αέρα αλλά και για κομματική συνεργασία με τη ΝΔ στο μέλλον. Αποτυχημένος μεν ιστορικά ο κ. Λοβέρδος, ακριβώς όπως και ο συνάδελφός του και σύντροφός του νυν Πρόεδρος των Πασόκων, επιτυχημένος δε στον ιδιωτικό του τομέα, μέρος του οποίου ο κ. υπουργός, εκμεταλλεύτηκε δεόντως με βολέματα. Ο κ. υπουργός δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει άνεργος και τι συνταξιούχος των 300-500 ευρώ και δεν καταλαβαίνει γιατί στο σπίτι έχει τρεις μισθούς και του λείπει η κοινωνική μόρφωση.
            Σαν παράδειγμα αναφερθήκαμε σ’ αυτές τις… προσωπικότητες που δεν είναι οι μόνες. Πίσω από αυτές είναι ολόκληρες στρατιές από «επισήμους» του Πασόκ και της ΝΔ. Οι «επίσημοι» του κομματικού κράτους που δεν είναι τίποτε άλλο από μια πανσπερμία αμοραλιστών, φατριών, οπορτουνιστών και εξανδραποδισμένων αχταρμάδων, με άλλα λόγια ομάδες κομματικών εταιριών που τελούν υπό τις διαταγές και εντολές του Βερολίνου, να παραμεριστούν και για τη μεγάλη μέρα της 25ης Μαρτίου τις θέσεις των Επισήμων να αναλάβουν και να καταλάβουν οι πραγματικοί Επίσημοι της ελληνικής κοινωνίας που μπορούν επάξια να εκπροσωπήσουν και τη μέρα και τον τόπο και την ιστορία του. Στις εξέδρες να τοποθετηθούν δεξιά και αριστερά απ’ τους αναπήρους της Εθνικής Αντίστασης οι νέοι άνεργοι, οι άστεγοι, οι αυξανόμενοι συνεχώς φτωχοί, οι απροστάτευτες μητέρες. Οι οκνηροί και τεμπέληδες δημόσιοι υπάλληλοι, κατά την άποψη του κ Λοβέρδου, οι συνταξιούχοι πείνας και οι ταλαιπωρημένοι από το σύστημα άρρωστοι. Να πάρουν θέσεις επισήμων οι νέοι ναρκομανείς, οι μετανάστες του κ. Χρυσοχοϊδη, οι έλληνες παλιννοστούντες-θύματα του εμφυλίου όπως και οι επαναπατριζόμενοι. Άσπιλοι εκπρόσωποι του Πολιτισμού, της Ελληνικής Γλώσσας και των Αξιών μας, νηπιαγωγοί, δάσκαλοι, καθηγητές, ακαδημαϊκοί και διάφοροι καλλιτέχνες και άλλοι της εξανδραποδισμένης κοινωνίας μας…! Έτσι τη θέλουνε, την κοινωνία μας και την κάθε Εθνική μας Επέτειο αμόρφωτη και αστοιχείωτη για να μπορούν να τη σέρνουν στα δικά τους στρατόπεδα εξαθλίωσης, στα «σύγχρονα» καντόνια των νότιων Βαλκανίων!
            Όσο και αν καταβάλλεται κυβερνητική προσπάθεια αλλαγής σκηνικού, δηλαδή για μια παρέλαση του θεαθήναι, η φετινή παρέλαση έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας αστυνομοκρατούμενης και τρομοκρατικής παρέλασης. Είναι παραπάνω από βέβαιο ότι αυτή η απέλαση-ποτάμια θα αφήσει το ανεξίτηλο αποτύπωμά της που δε είναι τίποτε  άλλο παρά η αχαλίνωτη και αδούλωτη άρνηση να δεχτεί τη νέα σκλαβιά.
Ζήτω οι ήρωες του 21! Ζήτω η λευτεριά και η ανεξαρτησία της χώρας μας!
Έξω από την Ελλάδα οι ληστές και οι υπηρέτες της τρόικας! 
 

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου