Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Πολύτιμη η βοήθεια της ΣΜΥ στη διοργάνωση του 5ου ημιμαραθωνίου «Θανάσης Σταμόπουλος».


Την Παρασκευή 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ στελεχών της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών και μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου δρομέων Τρικάλων, οργανωτή του 5ου ημιμαραθωνίου «Θανάσης Σταμόπουλος».






Τον Σύλλογο εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων Νίκος Οικονομίδης, ο Υπεύθυνος Εθελοντισμού Βασίλης Σταμόπουλος και ο Υπεύθυνος Διαδρομής Βασίλης Θεοχάρης και συνομίλησαν με τον Διοικητή της Σχολής Ταξίαρχο κύριο Μπίκο Δημήτριο, τον Διευθυντή σπουδών Συνταγματάρχη κύριο Αγγελάκη Ευθύμιο καθώς και με άλλα στελέχη της σχολής.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, η μεγάλη δυναμική που έχει αποκτήσει ο ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταμόπουλος», οι αυξημένες απαιτήσεις της διοργάνωσης και οι λεπτομέρειες της φετινής συνδρομής της σχολής στον αγώνα.

Έτσι και φέτος, η Σχολή Μόνιμων Υπαξιωματικών θα είναι πολύτιμος συνεργάτης των ανθρώπων της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα και όπως λένε χαρακτηριστικά «ο αγώνας χωρίς την προσφορά της Σχολής θα ήταν μισός».

Πιο συγκεκριμένα, η ΣΜΥ φέτος συνδράμει στον αγώνα παραχωρώντας σκηνικό υλικό, οχήματα μετακίνησης αθλητών, το ασθενοφόρο της σχολής, 12 καθηγητές για τους σταθμούς υδροδοσίας, 4 γυμναστές πιστοποιημένους κριτές, πολλούς εθελοντές σπουδαστές, ενώ βοηθάει στην παράθεση «πρόχειρου» γεύματος για τους αθλητές μετά το πέρας του αγώνα.

Σημαντική είναι η προσφορά της Σχολής και στο αγωνιστικό κομμάτι. Η Σχολή συμμετέχει με το τεράστιο νούμερο των 136 σπουδαστών - αθλητών, αριθμό που αποτελεί ρεκόρ συμμετοχών από ένα μόνο φορέα ή Σύλλογο και αποδεικνύει περίτρανα την εξαιρετική δουλειά που γίνεται από τους εκπαιδευτές στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Από τα παραπάνω μπορεί κανείς εύκολα να καταλάβει ότι η ΣΜΥ είναι ένας πολύ σημαντικός κρίκος στην επιτυχημένη διοργάνωση και του φετινού ημιμαραθωνίου, δίνοντας κάθε χρόνο τον καλύτερο της εαυτό.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

www.stamhalfmarathon.org



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου