Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Εντυπωσιακή η εθελοντική συμβολή συλλόγων και φορέων στον 5ο Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος»


Με τις δηλώσεις συμμετοχής να ξεπερνούν τις 900 στον αγώνα των 21,1 χλμ και την παράλληλη διεξαγωγή των αγώνων 6,5 χλμ και 1000 μέτρων για παιδιά, η οργανωτική επιτροπή δε θα μπορούσε να ανταποκριθεί από μόνη της σ' ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός.




Εντυπωσιακή είναι η συμμετοχή διαφόρων φορέων και συλλόγων της πόλης των Τρικάλων στη διοργάνωση του 5ο ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ "ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ".


Στρατηγικοί σύμμαχοι στην προσπάθεια του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων, κύριου οργανωτή του 5ου Ημιμαραθωνίου «ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ», είναι αρκετοί σύλλογοι και φορείς της πόλης μας, οι οποίοι με τον δικό τους τρόπο, γνώσεις και ικανότητες προσθέτουν συγκριτικά πλεονεκτήματα και συμβάλλουν καθοριστικά στην αρτιότητα της διοργάνωσης.
Ο Ερυθρός Σταυρός με την περσινή του συμμετοχή και την πολύχρονη εμπειρία τους, θα επανδρώσει με τα μέλη του, τους 4 σταθμούς ανεφοδιασμού (5ο χλμ, 10ο χλμ, 15ο χλμ και 18,5ο χλμ) αλλά και την Κεντρική Πλατεία Τρικάλων (τερματισμός) προσφέροντας τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες στους δρομείς που θα τις χρειαστούν.
Οι Ποδηλάτες Τρικάλων για 3η συνεχή χρονιά, μας δείχνουν τον εθελοντικό τους χαρακτήρα και με το παραπάνω. Έτσι, θα βρίσκονται στην εκκίνηση των αγώνων (21,1 χλμ και 6,5 χλμ) μαζί με τους δρομείς και θα ποδηλατούν κατά μήκος όλης της διαδρομής μέχρι των τερματισμό, για να διασφαλίσουν την ομαλή ροή των αγώνων αλλά και να προσφέρουν οποιαδήποτε βοήθεια παραστεί ανάγκη.
Από φέτος τις εθελοντικές τους υπηρεσίες θα προσφέρουν και οι Ραδιοερασιτέχνες του Νομού Τρικάλων, στήνοντας ένα ασύρματο δίκτυο με 3 σταθμούς κατά μήκους της διαδρομής για την άμεση ενημέρωση των διοργανωτών σχετικά με την εξέλιξη του αγώνα.
Επίσης, για πρώτη φορά θα καλύψουν εξ' ολοκλήρου τη διοργάνωση η Φωτογραφική ομάδα Τρικάλων. Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες φωτογράφοι όλοι μέλη της ομάδας φωτογράφων θα βρίσκονται σε διάφορα σημεία της διαδρομή και θα αποθανατίζουν την προσπάθεια όλων των δρομέων.
Όλοι μαζί, φορείς, σύλλογοι, αλλά και απλοί εθελοντές, γινόμαστε μια ομάδα για να προσφέρουμε στους αθλητές τον καλύτερο μας εαυτό και μια διοργάνωση αντάξια των προσδοκιών τους.
Ο Σύλλογος Δρομέων Τρικάλων θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους ανθρώπους που προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους για την καλύτερη διοργάνωση του αγώνα και σας περιμένει όλους την Κυριακή 18 Μαρτίου να γιορτάσουμε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός της περιοχής μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (http://www.stamhalfmarathon.org/) ή να επικοινωνήσετε στα τηλ. 24310 72170, 6970 177207 και 6937 116086.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
http://www.stamhalfmarathon.org/

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου