Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής για το 9th ROCKING UNDER THE ROCKS FESTIVAL ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 2012


- Το μουσικό γεγονός που έγινε ΘΕΣΜΟΣ θα γίνει και φέτος κάτω από τους βράχους των Μετεώρων...
- Για ένατη συνεχή χρονιά το Rocking Under The Rocks Festival  θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14 & 15 Ιουλίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμπάκας.





ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΩΣ 10/5/2012

Το γνωστό πια σε όλους μας Rocking under the Rocks Festival, ξεκίνησε το 2004 με σκοπό να δώσει την ευκαιρία σε ερασιτεχνικά συγκροτήματα και νέους καλλιτέχνες να δείξουν τη δουλειά τους μπροστά σε ευρύ κοινό με άκρως επαγγελματικό οπτικοακουστικό εξοπλισμό. Αφού αγαπήθηκε και στηρίχθηκε από όλους μας, μεγάλωσε, δυνάμωσε, ωρίμασε και συνεχίζει ακάθεκτα την πετυχημένη πορεία του προς το 9ο πια φέτος τριήμερο διασκέδασης, ψυχαγωγίας και μουσικής.



Για την φετινή διοργάνωση ο Δήμος Καλαμπάκας,  και ο Μουσικός Ψυχαγωγικός Σύλλογος Μετεώρων  . ενώνουν τις δυνάμεις τους για να πραγματοποιήσουν ένα φεστιβάλ που παρόμοιο του δεν έχει ξαναγίνει στην περιοχή.
Κατά το τριήμερο των εκδηλώσεων του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν συναυλίες ερασιτεχνικών συγκροτημάτων απ’ όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων και αυτά της περιφέρειας .

  Το μουσικό φεστιβάλ της Καλαμπάκας. Είναι  ένα μουσικό φεστιβάλ που έχει φιλοξενήσει    χιλιάδες  μουσικόφιλους, 100 δημοσιογράφους και 100 περίπου μουσικά ερασιτεχνικά νεανικά συγκροτήματα όπως  και καλλιτέχνες όπως  Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Φίλιππος Πλιάτσικας, Locomondo, Firewind, Δημήτρης Σταρόβας, Αλκιβιάδης Κωνσταντινόπουλος ,Blues Wire, Νίκος Μίχας, Κόκκινα Χαλιά και άλλοι.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου