Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

B.D.Foxmoor (Active Member) αύριο live στη μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία»


- B.D.Foxmoor (Active Member)live στη μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία» στα Τρίκαλα στις 10 Μαρτίου 2012 Είσοδος: 10 ευρώ Ώρα: 22.00
- Πάντα ο frontman των Active Member, B.D.Foxmoor, έχει πράγματα να πει τόσο για την επικαιρότητα, όσο κυρίως για όσα ονειρεύεται και σκαρώνει από τον στουντιακό του μικρόκοσμο στο Πέραμα.






Ο κατά κόσμο Μιχάλης Μυτακίδης έχει κυκλοφορήσει περισσότερα από 12 σόλο album από το 1994 για να μην αναφερθούμε στην δισκογραφία του με τους Active Member καθώς και στην καταλυτική συμμετοχή του σε όλες τις low bap κυκλοφορίες (σε διάφορες εταιρείες και label) που ξεπερνούν σε αριθμό τις 100! Το τελευταίο του σόλο album που κυκλοφόρησε σε συλλεκτική έκδοση ονομάζεται «Gaba» και κυκλοφόρησε με λίγες μέρες διαφορά από το τρίτο σε σειρά album της τριλογίας της νεκρής μάγισσας του project των La Bruja Muerta (με τίτλο «Τελευταίες λεύτερες μέρες»).

Στη μουσική σκηνή «Κεντρική Πλατεία» θα παρουσιάσει πολλά τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία και από τα τραγούδια των Active Member καθώς και κάποια μοναδικά ακυκλοφόρητα τραγούδια που δουλεύονται αυτό τον καιρό και είναι σίγουρα ένα βήμα παραπέρα απ’ ό,τι έχει κάνει ως τώρα. Οι βραδιές που διοργανώνει πάντα υπόσχονται και πετυχαίνουν μια πολύ ζεστή και συνάμα δυναμική ατμόσφαιρα.

Ένα διαφορετικό event για τις παράξενες μέρες που περνάμε... Να είστε εκεί!
Πληροφορίες στο τηλ.: 6977580754
Διεύθυνση: Ερμού & Στουρνάρα 1

http://www.youtube.com/watch?v=KWZDVyIVwhU
http://www.youtube.com/watch?v=I1XJYc5bjt4&feature=related


Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου