Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Χρήστο, δεν νομίζω ότι ο Καρατζαφέρης λέει τα ίδια...


...και "πείσμωσε" όσο θες...








Δείτε τι λέει, και ποιός υπογράφει...

(Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...!)



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ν.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ


ΠΕΙΣΜΩΣΑΜΕ...


Οι πατριωτικές ιδέες τα τελευταία χρόνια είναι στο προσκήνιο. Ο ΛΑ.Ο.Σ. έχει κατορθώσει τα τελευταία χρόνια να διεμβολίσει τον δικομματισμό,να αναδείξει και να πει πράγματα που μέχρι πριν λίγο καιρό θεωρούνταν ταμπού, και να δημιουργήσει κοινωνικές πλειοψηφίες, για θέματα που το κατεστημένο της χώρας μας δεκαετίες τώρα επιμελώς έκρυβε και υποβάθμιζε.

Η δράση μας αυτή ενόχλησε πολύ.Ήταν αναμενόμενο.Το να μιλάς σήμερα για Έθνος και Ελευθερία, για Εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια των πολιτών,κοστίζει.
Η εποχή σήμερα -έτσι όπως την θέλει το πολιτικό κατεστημένο- είναι εποχή "δημιουργικής λογιστικής", εποχή "αριθμών", εποχή συμβιβασμού και υποτέλειας. Για αυτό και το πολιτικό κατεστημένο έχει εξαπολύσει μια επίθεση χωρίς προηγούμενο σε βάρος μας. Γιατί μιλάμε,γιατί αντιστεκόμαστε,γιατί παραμένουμε πιστοί σε αυτά που από την αρχή της πορείας μας διακηρύξαμε.

Το πατριωτικό κίνημα,οι Πατριωτικές ιδέες όμως δεν συμβιβάζονται. Ιδιαίτερα τώρα, που ο απάνθρωπος νεοφιλελευθερισμός, και ο ξεπερασμένος μαρξισμός δείχνουν απροκάλυπτα τα σκληρά προσωπεία τους. Ιδιαίτερα τώρα, που οι ιδέες μας και οι προτάσει μας, αποτελούν την εναλλακτική πρόταση από την οικονομική και κοινωνική κρίση , που περνά σήμερα η πατρίδα μας.

Είμαστε ΕΔΩ,έχοντας κλείσει από χρόνια τα αυτιά μας στις "σειρήνες" του συμβιβασμού και των όποιων μωροφιλοδοξιών.
Είμαστε ΕΔΩ,"πιστοί φύλακες μιας σημαίας", αξιών και διαχρονικών ιδεών.

Είμαστε ΕΔΩ,να αγκαλιάσουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες των συμπολιτών μας, που μας εμπιστεύθηκαν,και που πιστεύουν σε εμάς.
Είμαστε ΕΔΩ,για να κάνουμε πράξη την πλήρη χρεοκοπία ενός σάπιου πολιτικού κατεστημένου.

Κάνουν μεγάλο λάθος όσοι νομίζουν ότι θα σιωπήσουμε ή θα συμβιβαστούμε. Δεν το κάναμε ποτέ και δεν έχουμε κανένα,μα κανένα, λόγο να το κάνουμε σήμερα.
Πλανώνται άσχημα, όσοι νομίζουν ότι θα υποστείλουμε την σημαία του αγώνα.Το αντίθετο τους λέμε ότι θα συμβεί. Πεισμώσαμε.

Με πιο μεγάλη ορμή, και με πιο μεγάλη πίστη θα συνεχίσουμε.

Προχωρούμε μπροστά, στον καλό και ΤΙΜΙΟ αγώνα, για την αφύπνιση του λαού μας και την προώθηση των ιδεών του Ελληνισμού. Όσο για το δικομματικό κατεστημένο, ας συνεχίσει να μας επιτίθεται, ότι και να κάνει όμως, θα μας βρίσκει συνέχεια μπροστά του.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ.
                      
-Ο-                  
ΠΡΟΕΔΡΟΣ              
XΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΟΛΑΣ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου