Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Είναι πολλά τα λεφτά; Και πόσα είναι;


- "Ντρίμπλα" Βαγγέλη Πλεξίδα με χορηγία στον "Αίολο"...
- Γιατί δεν έκανε κάτι ανάλογο και με την ποδοσφαιρική ομάδα που εκπροσωπεί τα Τρίκαλα;
- Επιθυμεί να επανέλθει μέσω μπάσκετ στα κοινά ;










Βρήκε τρόπο και ευκαιρία να δώσει πάλι το "παρόν" ο άλλωτε ισχυρός οικονομικός παράγοντας των Τρικάλων στον αθλητισμό.
Ακούγεται για σεβαστό ποσόν που έδωσε στον "ΑΙΟΛΟ" την ομάδα μπάσκετ των Τρικάλων που διεκδικεί άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Γιατί αυτή την χρονική στιγμή και με αυτόν τον τρόπο;

Γιατί στον Αίολο και όχι στην ποδοσφαιρική ομάδα;
Πόσα είναι τα λεφτά τέλος πάντων που έδωσε και γιατί δεν ανακοινώθηκε το ποσό;

Είναι πολλά τα λεφτά Κώστα;

Ο άνθρωπος που τον "δάγκωσε", ο πατριάρχης του Τρικαλινού μπάσκετ Κώστας Σκρέτας κρύβεται πίσω από την ανακοίνωση που προσπαθεί να μας διαφωτίσει...

Και ας το υπογράφει ο πρόεδρος...

Και πολύ προσεκτικά, τόσο... προσεκτικά που άλλαξε (τρεις φορές) το δελτίο τύπου που μας έστειλε διορθωμένο...




 Η ανακοίνωση του ΑΙΟΛΟΥ...

Δελτίο Τύπου:

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων «ΑΙΟΛΟΣ», η ομάδα μπάσκετ της πόλης που εκπροσωπεί το Νομό Τρικάλων στη Β΄ Εθνική Κατηγορία, μετά από μία πολύ καλή πορεία αγωνιστική βρίσκεται πολύ κοντά στην άνοδο στην παραπάνω κατηγορία (Ά2).

Οι άνθρωποι οι οποίοι διοικούν την ομάδα αυτή κατά την φετινή χρονιά είναι στρατιώτες στο σκοπό που προαναφέραμε και έχει ειπωθεί πολλές φορές.

Έτσι λοιπόν, ο πρόεδρος της ομάδας είναι δάσκαλος, οι δύο αντιπρόεδροι είναι πολιτικά πρόσωπα και τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι επιχειρηματίες της πόλης. Η πολύ καλή πορεία της ομάδας μέχρι τώρα οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι διοίκηση, προπονητικό team, αθλητές, φίλαθλοι και κυρίως χορηγοί της ομάδας είναι όλοι μαζί μια οικογένεια. Και αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον γιατί θέλουμε πραγματικά η πόλη των Τρικάλων να εκπροσωπείται και να ακούγεται ψηλά και στον αθλητισμό.

Το σημαντικότερο πράγμα είναι όταν διοικείς μια ομάδα να παραβλέπεις προσωπικές διαφορές, προσωπικά συμφέροντα, πολιτικές αντιπαλότητες και να προσπαθείς για το καλύτερο όσον αφορά τον στόχο και την πορεία που έχεις χαράξει. Στα πλαίσια λοιπόν όλων των παραπάνω, οι χορηγίες ή η βοήθεια κάθε επιχειρηματία και κάθε απλού φιλάθλου είναι σημαντικότατη για εμάς.

Κατηγορηματικά λοιπόν δηλώνουμε ότι

1) Η οικονομική χορηγία επιχειρήσεων προς την ομάδα μας είναι σημαντική και είναι επιτυχία της διοίκησης γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε (δεκάδες μικρούς και μεγάλους χορηγούς).

2) Με τέτοιες ενέργειες επιτυγχάνεται η επιβίωση και η καλή πορεία της ομάδας.

3) Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την πάροδο του χρόνου θα βρεθούν και άλλοι επιχειρηματίες της πόλης οι οποίοι θα ενισχύσουν αυτήν την προσπάθεια.

4) ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟ,  ΕΝΝΕΑΜΕΛΕΣ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Τέλος  κατηγορηματικά δηλώνουμε ότι μέσα στη γενικότερη οικονομική κρίση η διοίκηση προσπαθεί και έχει καταφέρει ως τώρα σε μεγάλο βαθμό να ανταποκριθεί στις πραγματικά μεγάλες ανάγκες του συλλόγου.
Το σίγουρο είναι ότι δεν αντιμετωπίζει ο σύλλογος άλυτα οικονομικά προβλήματα όπως διαδόθηκαν στον τοπικό ηλεκτρονικό τύπο.


Για το Δ.Σ.

Χλωρός Νικόλαος
Πρόεδρος



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου