Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ε, ’σεις εκεί πέρα!


Απ’ τον «σοσιαλισμό» του κ. ΓΑΠ στον φιλελεύθερο εκσυγχρονισμό του κ. Βενιζέλου και του αντικομουνισμού του κ. Σαμαρά





Καθοδόν προς τις κάλπες (9ο )

Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας

cid:457C229F-7DCF-4DD3-816A-791B9F3F454Ccid:3BD35A55-E47A-4422-ABE5-9B41A64AD808Έως σήμερα έχουν συλληφθεί 69 άτομα για χρέη στο Δημόσιοcid:76D09B8D-F80E-46B0-AC93-A4CFD43721A9ANd9GcTapEUewJg49xPmKTMqj2baPnfwgzAXSNhXdW5R_gBww6LZTgUt«Η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο»   

            Για ό, τι δείτε-διαβάσετε στο τρέχον σχόλιό μας την αφορμή μας την έδωσαν δυο αστεία όσο σοβαρά και επικίνδυνα γεγονότα των χαλεπών ημερών μας που σκοπό έχουν τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης…, (για την κοινή γνώμη ελπίζουμε να ομιλούμε και μετά τις εθνικές εκλογές…!!) και την εσαεί υποθήκευση του υπολοίπου της μνήμης της.

            Το αστείο γεγονός είναι ότι στην Εθνική Συνδιάσκεψη του Πασόκ κατά του τέλους του πρώτου δεκαημέρου του Μαρτίου 2012, ο κ. Ε. Βενιζέλος βγαίνει ο μοναδικός διεκδικητής του εκτροχιασμένου τρένου, το κατά της δυναστείας των Παπανδρεακών τζακιών τροφοδοτήθηκε με πράσινη ενέργεια και σκούριασε.         Μπράβο στον κ. Ε. Βενιζέλο, μελλοντικό πρόεδρο του κόμματος, της εταιρείας (δεν ονομάζουμε τι όνομα-τίτλος-ταμπέλα θα βγει μέσα από τη στάχτη που άφησε ο προκάτοχός του - κρίμα στη σύντομη δόξα του) που κατάφερε να είναι ο πρώτος και μοναδικός και συνεπώς και νικητής αφού δεν υπήρχαν άλλοι στη σκυταλοδρομία, αναγκαστικά λοιπόν είναι και ο πρώτος. Πρώτος ήταν και σε άλλα πράγματα ο υποψήφιος πρόεδρος των πασόκων, όμως εκεί δεν κατάφερε να μείνει πρώτος. Οι ευρωμαραθωνοδρόμοι του άλλαξαν πορεία, του βάλανε και τα ανάλογα χαλινάρια έτσι που να μπορεί να σύρει το εκτροχιασμένο τρένο στις σάπιες πλέον ράγες του… αν μπορέσει να το σύρει. Αλλά αυτό θα το αποφασίσει η εναπομείνασα πλέον μνήμη των ψηφοφόρων. Φτάνει να έχει κάποια αποθέματα ρεαλισμού και κομμένους τους ιμάντες του ουτοπισμού.

            Όσο για το άλλο σοβαρό και επικίνδυνο γεγονός, αυτό αφορά τον «άρχοντα» των καλαμιών, αυτών των καλαμιών ντε, που βρίσκονται δίπλα στα πράσινα έλη, εκεί δηλαδή που εκτροχιάστηκε το τρένο του πρώην πρωθυπουργού, του νυν πρωθυπουργού, του «κυρίου» αντιπάλου του, του ιδίου και λοιπών μνημονιακών εκτρωμάτων. Αυτό το τρένο πρέπει πάση θυσία να συνεχίσει το δρόμο του. Γι’ αυτό και ο κύριος Σαμαράς δεν πήγε στη γενέτειρά του με άδεια χέρια. Φορτωμένος με αυτοπεποίθηση που του προσφέρει ο πράσινος βάλτος ότι θα είναι ο νέος φύρερ, υποσχέθηκε ό, τι δεν υπόσχετε μια μάνα στο μοναχοπαίδι της, δηλαδή ότι θα φέρει «ανάπτυξη»…!!

            Εδώ πρέπει να επισημάνουμε στον κ. Σαμαρά ότι «ανάπτυξη» δεν υπάρχει πλέον στο ελληνικό λεξιλόγιο. Οι αυταρχικές γομολάστιχες του νεοφιλελευθερισμού-ΝΔ και Πασόκ, την ανάπτυξη ή καλλίτερα να πούμε τις αναπτύξεις της βάλανε στις τσέπες τους. Επιπλέον τα μέτρα λιτότητας έρχονται συνεχώς, ο λαός δεν αντέχει, καλά θα κάνει ο κ. Σαμαράς και κάθε άλλο «σωτήρας» να λάβει, έστω χλιαρά, υπόψη του την οργή του λαού την οποία με μαθηματική ακρίβεια θα τη βρει μπροστά του.

            Λοιπόν μιλώντας για «ανάπτυξη» ο πρόεδρος της ΝΔ προφανώς θα εννοεί την αντικομουνιστική ανάπτυξη κι εδώ βάσει των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο του με την επάνδρωση ακροδεξιών στελεχών και με τα λεγόμενά του το επιβεβαιώνει. Ο «άρχοντας» των καλαμιών έχει ξεπεράσει όλους στη δημαγωγία. Μα όλους. Και η δημαγωγία είναι αρρώστια μεγάλη αθεράπευτη και επικίνδυνη. Με άλλα λόγια, εδώ, δυστυχώς πρόκειται για μεγάλο μασκαραλίκι, για τρελά πράγματα, δηλαδή η δημαγωγία τους, η ξετσιπωσιά τους και το θράσος τους που ενώ όφειλαν να εξαφανιστούν από προσώπου γης, εξακολουθούν να διεκδικούν έδρανα και εξουσία. Ε αυτό, Πολίτες ψηφοφόροι, ξεπερνά και την πιο μεγάλη τρέλα.           Λέτε ότι εκεί που έφτασαν το λαό στην απόγνωση, στην κοινωνική περιθωριοποίηση, στην οικονομική εξαθλίωση, στη ζητιανιά και στην κλεψιά να αντιμετωπίζεται μόνο με ξετσιπωσιά, θράσος και τρέλα;

            Ας βάλει ο θεός το χέρι του και να συνετιστούν και οι σύγχρονοι δοσίλογοι και πατρίκιοι των κομμάτων εξουσίας και η αριστερά ιδιαίτερα, η οποία, αριστερά, ένα μέρος της θα πρέπει να νερώσει το κρασί της, ένα άλλο μέρος της να ανεβάσει τους βαθμούς και προπάντων να ’χει κατά νου πως αν η Ελλάδα μείνει τελικά στο βάλτο, που ο κ. Σαμαράς θα τη χώσει ακόμα πιο βαθιά η ευθύνη θα είναι δική της.

            Κλείνοντας θα πούμε πόσο κρίμα είναι χρόνια τώρα να επαναλαμβάνουμε τα ίδια και τα ίδια χωρίς να καταφέρεται να αλλάξει τίποτα! Μόνο που τώρα τα ψέματα τελείωσαν. Πριν φτάσουμε και γίνουμε ναυαγοί και βυθίσουμε και την τελευταία σανίδα σωτηρίας, για όλα τα παραπάνω επιβάλλεται ανατροπή Τώρα!

Λοιπόν το καθιερωμένο από μας μήνυμα και σαν μέτρο ανατροπής είναι:

Ε, ’σεις εκεί πέρα! Αδέλφια, ξαδέλφια και ανίψια, φίλοι και γνωστοί

Θυμηθείτε και ψηφίστε  /  Πείτε στις νύφες σας, γαμπρούς και συμπεθέρους

και δώστε το μήνυμα σε φίλους, γνωστούς, γειτόνους και χωριανούς

Θυμηθείτε και ψηφίστε εκεί που ανήκετε / Διώξτε τα σκότη να περάσει φως κι αφήστε τη «Νέα Εποχή»

Τα αφτιά τα έχουμε για τους χτύπους της καρδιάς …

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου