Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αφιέρωμα στον αφέντη Λόγο, στο μήνα Μάρτη και στους ψηφοφόρους Π ο λ ί τ ε ς που επέλεξαν τα σκότη


Και έρχεται από το περασμένο χινόπωρο? περνάει απ’ τον φετινό χειμώνα και μέσα από χθόνιους αγέρηδες που φρυάζουν εσαεί, αγωνίζεται να σκορπίσει την ανθρώπινη αιθαλομίχλη που φτάνει στο έσχατο σήμερα, το αθεράπευτα άρρωστο, δυσοίωνο και βλοσυρό.






Καθοδόν προς τις κάλπες (10ον )


Γράφει ο Πολίτης Βάιος Φασούλας
          Με το Λόγο θα ξεκινήσουμε το σχόλιό μας, με τον αφέντη Λόγο που σπάει κόκκαλα και σκίζει σάρκες και θα τον αφήσουμε να τρέξει προς κάθε κατεύθυνση, τώρα που είναι Μάρτης και ξεκινά η άνοιξη άδεια από οργασμό, ομορφιά και κάλλος. Και έρχεται από το περασμένο χινόπωρο? περνάει απ’ τον φετινό χειμώνα και μέσα από χθόνιους αγέρηδες που φρυάζουν εσαεί, αγωνίζεται να σκορπίσει την ανθρώπινη αιθαλομίχλη που φτάνει στο έσχατο σήμερα, το αθεράπευτα άρρωστο, δυσοίωνο και βλοσυρό. Τούτος ο χειμώνας του 2012, που άργησε να φύγει, έχει τυλιγμένο και το Λόγο στα άσπρα του σεντόνια σαν σαβανωμένο.

Τον ακούς πότε να γελά και πότε να κλαίει όταν επιστρέφει στο νεκρό κέντρο του εαυτού του και άλλοτε να παγιδεύεται μέσα στις παραισθήσεις του.

Να αγάλλεται και να αγγελοκρούεται περιμένοντας κι αυτός τη δική του απελευθέρωση από τους δικούς του «δραγάτες», από κείνους που μιλούν στο όνομά του, από τους θαμαστές και τους εραστές του, από τα δικά του παιδιά (εργάτες του Λόγου) -που πολύ θα ήθελε να είναι- για να μπορεί κάθε φορά όταν κατρακυλά απ’ τα ψηλά βάθια των κορυφών σαν χιονοστιβάδα, να τους καλεί και να τους εμψυχώνει λέγοντας: «Μη χάνετε το θάρρος σας και είναι μακριά,  / εκείνος ο χειμώνας που φαίνεται ψηλά. / Μόνο να φυλαχτείτε!  / Βάλτε βαθιά τις ρίζες σας μαζί αγκαλιαστείτε, / αγέρας είναι δυνατός, να μη τον φοβηθείτε!»


            Λοιπόν έχουμε έναν μήνα Μάρτη-αντιπερισπασμό μπροστά μας που θα καθηλώσει στα καβούκια τους τα τσιράκια της Τρόικας. Έναν Μάρτη διαφορετικό από κάθε άλλον? έναν Μάρτη που θα δούμε την μεγαλοπρέπεια και το άστραμμά του στις παρελάσεις να θεριεύει και να θυμίζει τον Μάρτη του 21. Μια 25η Μαρτίου που πολλά ακούγονται για το ποια θα είναι η εικόνα της. Θα είναι ο μήνας που θα ρίχνει όλη τη μαυρίλα πάνω τους, την κατάρα και το ανάθεμα που και γι’ αυτόν ακόμα, τον Μάρτη, αδιαφόρησαν για την πορεία και το σκοπό του χαλώντας την ροή του? εξού και το μαύρισμά του που μεταβάλλεται σε ανεξέλεγκτο Παλλαϊκό άγος.

            Ακόμα και αν παρελάσουν «τραμπούκοι» ή άλλοι ατίθασοι νεαροί με αρκετά καλλιτεχνικά ονόματα που τους βαφτίζουν και που, ευτυχώς, δε πετάνε παρά μονάχα μούντζες και γιαούρτια. «Τραμπούκους» ή καμικάζι είχαμε και στον τουρκικό ζυγό που τον έκανε να τρέμει και έχουν γράψει λαμπρές ιστορίες ολοκαυτωμάτων, αυταπάρνησης και ηρωισμού.

Είχαμε τους καπεταναίους που οδήγησαν την Ελλάδα στη λευτεριά για να είμαστε εμείς σήμερα αξιοπρεπείς, λεύτεροι Πολίτες και ανεξάρτητοι. Αυτά τα νέα παιδιά των παρελάσεων θα μας θυμίσουν τις ρίζες μας και τις υποχρεώσεις μας. Ας μείνουν λοιπόν οι «επίσημοι» στα σπίτια τους. Δεν χρειάζονται πια ούτε στις παρελάσεις. Είναι πλέον εντελώς αποστροφικοί και άχρηστοι και παν απ’ όλα η αλαζονική τους παρουσία, δυστυχώς, προκαλεί. Μάλιστα εκεί φτάσαμε. Όσο και αν η αλήθεια είναι πικρή πρέπει να λέγετε. Ας μείνουν στα σπίτια τους και ας μείνουν άδειες οι θέσεις στις εξέδρες από τους παρείσακτους αυτούς «επισήμους».

            «Στις 25 Μάρτη, θα παρελάσουν περήφανα η οργή, η αγανάχτηση, ο θυμός, σκορπίζοντας το γελοίο πέπλο της δήθεν λαϊκής υποταγής σε ένα δήθεν σχέδιο εθνικής πατριωτικής συναίνεσης. Ο πραγματικός τρόμος για το πολιτικό σύστημα, την τρόικα και την οικονομική ολιγαρχία, είναι το οργανωμένο κίνημα και λαός». Τάδε έφη:

http://www.politikokafeneio.com/neo/modules.php?name=News&file=article&sid=2114
            Λοιπόν η απόγνωση και η οργή, ο αποτροπιασμός και η αποστροφή, η εγκατάλειψη της υπομονής και των μαντρωμένων-χαλιναγωγημένων Πολιτών αυτής της Χώρας, είναι τα χαρακτηριστικά των ημερών.

Ναι καλά τα  λέμε, ημερών και όχι εποχών. Στην αλυσίδα που μας οδηγεί (οδήγησε) στο χάος είναι κολλημένοι και οι κρίκοι της ανεργίας, της φτώχειας, της εγκληματικότητας, της συντήρησης των ακροδεξιών στοιχείων, των αυτοκτονιών που η απόγνωση τους οδηγεί να φτάσουν ως εκεί. Να βάλουμε και λίγη… made in ΝΔ ανάπτυξη και να φτάσουμε στο αποκορύφωμα της κομματικής κοροϊδίας-Μάρτης 18 2012.

            Μπροστάρης και νέος φύρερ της πασοκικής εταιρίας αυτή τη φορά ο μοναδικός και πολυδιάστατος σε ιδέες και έργα κ. Ε. Βενιζέλος, ο οποίος αποδεικνύεται μέγας τεχνίτης σε αλχημιστικά μονόπρακτα και άριστος σαγηνευτής και λογοπαίκτης έτσι που να έχουμε να κάνουμε με έναν ακόμα πιο επώδυνο και επικίνδυνο εμπαιγμό («πολιτική δηλαδή»)μεγάλων μεγεθών. Με άλλα λόγια Βενιζελικός «περίπατος στα άστρα» μαζί και τα πολύ χρησιμοποιημένα φερέφωνά του πάνε πακέτο…!

Μέχρι προ τινός, επαγγελματίες πολιτικάντηδες και νέοι υποψήφιοι, μας έλεγαν για τον μοναδικό ΓΑΠ (όντως ήταν μοναδικός και οι πασόκοι, όσοι διακατέχονται από το σύνδρομο ΓΑΠ πρέπει να νιώθουν περήφανοι). Λίγο ποιο πίσω μας έλεγαν για το Σημίτη. Ακόμα παραπίσω μας έλεγαν για τον «μεγάλο» Αντρέα και ακόμα πιο πίσω μας βουλιάζανε στην προδοσία της Βάρκιζας και τους τότες προδότες που σήμερα τα ονόματά τους τα βλέπουμε σε διάφορες οδούς, σε υπηρεσίες και οργανισμούς για να μη ξεχνάμε το συνεχές οδυνηρό ξεπάστρεμα του ελληνισμού μέχρι τη σημερινή πλήρη εξαφάνισή του.

            Άπαντες οι ψηφοφόροι, έλληνες Πολίτες, δηλαδή οι Πολίτες αυτοί που τις επιλογές τους τις κατεύθυναν τα κομματόσκυλα της 38χρονης… δημοκρατίας στην Ελλάδα, έχουν μεγάλη μερίδα ευθύνης και καλά θα κάνουν να το αντιληφθούν και να συνετιστούν με την πραγματικότητα. Καλά οι πολιτικάντηδες, ιδιαίτερα της ΝΔ και του Πασόκ και ιδιαίτερα νέα παιδιά που κατεβαίνουν για πρώτη φορά – θα φθαρθούν πριν τριφτούν…, τρομάρα τους, αναλογίστηκαν άραγε τι κακό που προσθέτουν πάνω στο κακό, δηλαδή με όσα στραπάτσα που πάθαμε δεν έχουν καταλάβει ότι τα πολιτικά τους κόμματα πέθαναν αφού πρώτα πέθαναν την Ελλάδα;

 Μας σηκώνεται η τρίχα κάγκελο όταν ακούμε πονηρές «αντιπαραθέσεις» τον κομμάτων εξουσίας και αυτή η τρίχα μας πνίγει το λαιμό όταν ακούμε χωρίς καμιά ντροπή να ομιλούν προεκλογικά τα φερέφωνα των βολευτών, των καναλαρχών και υποταγμένων δημοσιογράφων, των  γραμματέων και των φαρισαίων των κομματικών τους εκκολαπτηρίων, δηλαδή των ελληνικών Σοδόμων και Γομόρρων.                      
            Ψηφοφόροι, οπαδοί των ως τώρα κομμάτων εξουσίας, χρέος σας είναι στις ερχόμενες εκλογές να καταψηφίσετε με χέρια και με πόδια ληστές και τυχοδιώκτες που μας έφεραν σ’ αυτό το χάλι. Τότε, και μόνον τότε θα δικαιούστε τον τίτλο του έλληνα Πολίτη.
Ε.Ε. Ελλάδα, Τρίκαλα, Μάρτιος 16 20121  pelasgos@fasoulas.de   www.fasoulas.de

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου