Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΣΙΝΕΑΚ: ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ - Στον Δημοτικό Κινηματογράφο


Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Τρικάλων στα πλαίσια των ειδικών προβολών για τα παιδιά (ΣΙΝΕΑΚ) θα προβάλλει αυτή τη Κυριακή σε δυο προβολές 11.30 πρωί και στις 17.30 απόγευμα στη αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Μύλο Ματσόπουλου,  την  μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ Γενική είσοδος 4 ευρώ.








Τα αγαπημένα μας Στρουμφάκια ετοιμάζονται να κατακλύσουν για πρώτη φορά τις κινηματογραφικές αίθουσες όλου του κόσμου, αποφασισμένα να μας προσφέρουν άφθονες στιγμές γέλιου με τα απίθανα στρουμφο-καμώματά τους, μέσα από ένα εκρηκτικό animation και live action!

Τα δημοφιλέστατα μπλε δημιουργήματα του Βέλγου καρτουνίστα Peyo παίρνουν ψηφιακή σάρκα και οστά υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση  του Ράτζα Γκόσνελ («Δε Με Φίλησαν Ποτέ», «Scooby-Doo: Ένας Τετράποδος Ήρωας»), έχοντας στο κατόπι τους τον Χανκ Αζάρια, ο οποίος υποδύεται με άψογο μισανθρωπικό στιλ τον προαιώνιο εχθρό τους Δρακουμέλ. Μαζί τους, σε πρώτη κινηματογραφική «εμφάνιση», η pop star Κέιτι Πέρι ως η… ναζιάρικη φωνή της Στρουμφίτας!  

   Σε ένα μαγεμένο δάσος στα βάθη της Ευρώπης, όπου ο μοχθηρός μάγιστρος Δρακουμέλ έχει καταφέρει να ανακαλύψει επιτέλους το χωριό των Στρουμφ, των αξιαγάπητων μικροκαμωμένων μπλε πλασμάτων που έχουν για ηγέτη και καθοδηγητή τους τον ένα και μοναδικό Μπαρμπαστρούμφ.

Αμέσως στο Στρουμφοχωριό σημαίνει συναγερμός και τα Στρουμφάκια σκορπίζουν ένα γύρω, προκειμένου να μην πέσουν στα νύχια του σατανικού μάγου, ο οποίος θέλει να «ρουφήξει» την πεμπτουσία τους, για να γίνει πανίσχυρος.
Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, χάρη σε ένα μαγικό πέρασμα, το οποίο ανακαλύπτουν τυχαία, ο Μπαρμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, ο Χαχανούλης και μερικά ακόμη Στρουμφάκια καταλήγουν στη σημερινή Νέα Υόρκη, καταμεσής του Σέντραλ Παρκ. Η πραγματική τους περιπέτεια μόλις ξεκίνησε



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου