Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ο ημιμαραθώνιος δρόμος "Θανάση Σταμόπουλου"


Για 5η συνεχή χρονιά, διοργανώθηκε στα Τρίκαλα, ο ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα - Τρίκαλα  στη μνήμη του Θανάση Σταμόπουλου.







Δρομείς απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας (Αθήνα, Αλεξάνδρεια, Αλμυρός, Αριδέα, Άρτα, Βέροια, Βόλο, Γιαννιτσά, Γιάννενα, Γρεβενά, Ελασσόνα, Εορδαία, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καρδίτσα, Κιλκίς, Κοζάνη, Κύπρος, Λαμία, Λάρισα, Λευκάδα, Νάουσα, Παλαμά, Πιερία, Πρέβεζα, Πύλη, Τρίπολη, Τύρναβο, Φάρσαλα, Χαλκίδα), δρομείς κάθε ηλικίας (από 16  έως 76 ετών) έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα για να βρέθηκαν σήμερα Κυριακή 18 Μαρτίου κάτω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων για την μεγάλη εκκίνηση στις 10:00 το πρωί.


Υπό εξαιρετικές καιρικές συνθήκες, οι δρομείς ξεκίνησαν στις 10 το πρωί από την κεντρική πλατεία της Καλαμπάκας και τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων μέσα στην αποθέωση των θεατών που χειροκροτούσαν πέρα από τους πρωταθλητές και όλους τους συμμετέχοντες.



Άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών, από πολλές πόλεις της χώρας, τίμησαν για ακόμη μια χρονιά τον Θανάση Σταμόπουλο, σε έναν αγώνα που πλέον αποτελεί  θεσμό για την πόλη των Τρικάλων.


Ο Τρικαλινός δρομέας του Παναθηναϊκού Κώστας Πούλιος, έκοψε πρώτος το νήμα του τερματισμού, δεύτερος τερμάτισε ο Θεοδωρικάκος του Ολυμπιακού και τρίτος ο Γιάννης  Παπαδόπουλος του ΓΑΣ Κιλκίς. Στην έκτη θέση ήταν ο Φάνης Σκούφια του Γυμναστικού Συλλόγου Τρικάλων.




Με το νούμερο «1», στον αγώνα, συμμετείχε και ο γιος του αείμνηστου Θανάση Σταμόπουλου που ολοκλήρωσε τον αγώνα, εμφανώς ικανοποιημένος και συγκινημένος…

Οι δρομείς, συγγενικά και φιλικά τους πρόσωπα, έδειξαν και την αλληλεγγύη τους, αγοράζοντας στο τέλος του αγώνα και μικροδωράκια, για να ενισχύσουν το ίδρυμα ΣΤΕΓΗ της Πύλης.



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου