Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

"Eπιστρατεύεται" από Σαμαρά ο Νίκος Λέγκας και επιστρέφει...


- Για το καλό της πατρίδας και του τόπου...
- Τι θα γίνει με Χατζηγάκη;
- Τι λένε Σκρέκας και Βλαχογιάννης






Ανατροπή στα σενάρια συγκρότησης του Τρικαλινού ψηφοδελτίου της Ν.Δ. φέρνει πιθανή επαναφορά του Νίκου Λέγκα στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. πράγμα που αναμένεται να γίνει μέχρι το Σάββατο.
Ο κ.Σαμαράς θα ανακοινώσει (ξανά) ότι από τον αγώνα για την "ματσάλα" δεν πρέπει να λείψει κανείς, θα δώσει άφεση αμαρτιών σε πολλούς διαγραφέντες αλλά και στον Νίκο Λέγκα ο οποίος είχε παρατηθεί από το αξίωμα του βουλευτή για να μην υπογράψει το μνημόνιο.
Κατόπιν τούτου κάποιοι κατέβηκαν "τζάμπα" στη Συγγρού...!

Τι θα γίνει με Χατζηγάκη;

Δεν αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να γίνει το ίδιο με τον έτερο βουλευτή μας Σωτήρη Χατζηγάκη ο οποίος μπορεί να δικαιώθηκε σε όλα σε ότι αφορά την γραμμή που έπρεπε να ακολουθήσει η Ν.Δ. και τα "σταγονίδια"  ο τρόπος όμως με τον οποίο "τά 'σουρε" στον Αντώνη δεν αφήνει και πολλές ελπίδες επανόδου με την Ν.Δ.
(Αλλά κανείς δεν ξέρει τι γίνεται γιατί προεκλογικά οι... κολοτούμπες από τις ηγεσίες μεταφράζονται σαν "πολιτικοί ελιγμοί").

Τι λένε Σκρέκας και Βλαχογιάννης
Άγνωστο παραμένει επίσης ποιά θα είναι και η στάση που θα κρατήσουν στην επιστροφή Λέγκα ο Ηλίας Βλαχογιάννης που στήριξε κατά γράμμα και διαχρονικά τις επιλογές Σαμαρά αλλά και ο Θ. Σκρέκας που... "θυσιάστηκε για το παιδί του υπερψηφίζοντας το μνημόνιο".
Θα "καλωσορίσουν" την επιστροφή Λέγκα η θα αντιδράσουν και πώς;
Δημόσια τουλάχιστον αναμένεται να έχουμε "αγκαλιάσματα", παρασκηνιακά όμως μάλλον... "σφιχταγκαλιάσματα" προβλέπω...



Για το fatsimare
Το (πολιτικοποιημένο)
Σκλι του Μπουζαλή







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου