Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Τι ρωτάνε τον Αντώνη Σαμαρά στο Facebook...


Στη σελίδα του στο Facebook ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, «ανοίγει» διάλογο με την νεολαία και ενισχύει το επικοινωνιακό του προφίλ καθώς διανύουμε προεκλογική περίοδο και η συζήτηση με τους πολίτες είναι κομβικής σημασίας.





Ο πρόεδρος της ΝΔ εγκαινίασε σήμερα το νέο του προφίλ και ζητά τη γνώμη των νέων για το πολιτικό σκηνικό. Συγκεκριμένα, ο κ. Σαμαράς ζητά από τους νεαρούς ψηφοφόρους να απαντήσουν στο «Ποιός ο ρόλος της νεολαίας στην ανάκαμψη της χώρας». Μάλιστα, ο ίδιος έγραψε «Θα χαρώ να δω τις ερωτήσεις και τα σχόλια σας για το ζήτημα, στα οποία θα απαντήσω τις επόμενες ημέρες μέσω ενός σύντομου βίντεο». Το βίντεο θα γυριστεί αύριο το πρωί στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ και θα ανέβει το απόγευμα στο Διαδίκτυο.

Ήδη το προφίλ του έχει κατακλυστεί από χρήστες του Facebook που όχι μόνο έκαναν «like» στο θέμα που έθεσε διαδικτυακά, αλλά «γέμισαν» την σελίδα με τα σχόλιά τους. 

Οι σχεδόν 300 πολίτες που ανάρτησαν την γνώμη τους στο προφίλ του προέδρου της ΝΔ μάλλον ξεφεύγουν από το ζήτημα του ρόλου της νεολαίας στην ανάκαμψη της χώρας, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον τους στην ανεργία, την ανέχεια, τις «χαμένες» σπουδές, τους χαμηλούς μισθούς ακόμα και στο... άνοιγμα του επαγγέλματος των οδηγών ταξί.

Οι νέοι ζητούν από τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει το διεφθαρμένο σύστημα του ελληνικού κράτους, να τους δικαιολογήσει την επιλογή του να ψηφίσει το Μνημόνιο, να τους δώσει εξηγήσεις για την ανεργία που τους μαστίζει και να δείξει τις διαφορές του κόμματός του από το ΠΑΣΟΚ.

Ενδεικτικά, μερικά από τα σχόλια των χρηστών είναι:

«Κύριε Σαμαρά είμαι άνεργος μηχανικός εδώ και αρκετό καιρό. Είχα την ατυχία να σπουδάσω 7 χρόνια, ενώ θα μπορούσα να είμαι ενας απλός απόφοιτος λυκείου και να παίρνω 360 επίδομα ανεργίας. Τώρα δεν έχω να πληρώσω την ασφάλεια μου, δεν εχω περίθαλψη και φυσικά ούτε επίδομα αφού δεν επιτρέπεται να γραφτώ στον ΟΑΕΔ ως μηχανικός!!Εκτός απο το να ψάξω για πολιτικό μέσο στο κόμμα σας, να πάω σε άλλη χώρα ή να γίνω σερβιτόρος part-time τα καλοκαίρια, τι άλλο έχετε να μου προτείνετε»; γράφει ένας άνεργος μηχανικός.

«ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ» ρωτάει ένας φοιτητής.

 «Ως μελλοντική (πιθανή) κυβέρνηση... Σκοπευετε να καταργήσετε (άμεσα) την Ασυλία των Βουλευτών» αναρωτιέται νεαρή ψηφοφόρος.

Μπείτε στη σελίδα

https://www.facebook.com/AntonisSamaras.official









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου