Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«O Καραγκιόζης και οι Γάϊδαροι»


Eίναι το έργο που παρουσιάζεται  Πέμπτη και Παρασκευή και ώρα  7.00 μ.μ  στο Δημοτικό Θέατρο Σκιών του ΟΑΠΚΦΑ «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»







Με το έργο «Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΟΙ  ΓΑΪΔΑΡΟΙ» συνεχίζει τις παραστάσεις του το Δημοτικό Θέατρο Σκιών του ΟΑΠΚΦΑ του Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»  για τα παιδιά την   την Παρασκευή ώρα 19:00.

     Φωτίζεται ο μπερντές και αρχίζει η παράσταση.

     Σαν να μην πέρασε μια μέρα που λέει και το τραγούδι, μια στίβα χρόνια, ο Καραγκιόζης κρεμμυδόσουπα και ο πασάς ένα σκασμό φαί, όσο μεγάλωνε το σαράι τόσο μίκρυνε η παράγκα.
    Με το σαράϊ η ανθρωπιά χάθηκε. Αυτοί φαϊ, πιοτό, γλέντια , χαρές και γέλια κι ο Καραγκιόζης πείνα. Φούσκωσαν από την καλοπέραση οι πασάδες σαν τα ζώα και ο μπερντές τους έδωσε αυτό που τους άξιζε, αυτιά και ουρά, αληθινούς γαϊδάρους τους έκανε και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν γιατί έχουν πολλά να φάνε ακόμη.
     Για χάρη ωστόσο της παράστασης ο από μηχανής θεός θα γλυτώσει από τα αυτιά και τις ουρές τους χορτάτους κοιλαράδες. Όμως μεταξύ μας όλοι ξέρουμε πως από μηχανής θεός δεν υπάρχει, είναι απλά ένα θεατρικό τρυκ και έξω από τον μπερντέ ο καθείς πληρώνει αργά ή γρήγορα…

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται στις μόνιμες εγκαταστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου Σκιών, στο χώρο του πρώην στρατοπέδου Παπαστάθη (Οδός Βασίλη Τσιτσάνη 48).  Είσοδος ελεύθερη για όλους.
Παράλληλα πραγματοποιούνται οργανωμένες πρωϊνές παραστάσεις κάθε Δευτέρα και Τρίτη, κατόπιν συνεννοήσεως για σχολικά τμήματα. Πληροφορίες : Δημοτικό Κουκλοθέατρο-Δημοτικό Θέατρο Σκιών 24310-73066.
* Παρακαλούμε να δημοσιευθεί την Πέμπτη 29 και την Παρασκευή 30/3/2012.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου