Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Outloud live στην πόλη μας την Παρασκευή


Οι Outloud μετά το "Love Catastrophe" επανέρχονται με ακόμη πιο «καταστροφική» -μουσική πάντα- διάθεση, με το EP τους "More Catastrophe" που θα κυκλοφορήσει στις 30 Μαρτίου από την AOR Heaven.









OUTLOUD LIVE ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ live stage
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:00 ΕΙΣΟΔΟΣ 12 ΕΥΡΩ



Το "More Catastrophe" περιέχει έξι τραγούδια. Tα "Saints Of Fire", "Cross The Line", "Mr. Long Gone" είναι συνθέσεις που είχε γράψει η μπάντα για το "Love Catastrophe" και ακούγοντας τα samples από τα δυο πρώτα τραγούδια (που μπορείτε να τα βρείτε στο επίσημο site των Outloud www.outloud-rock.com) μας κίνησαν την περιέργεια και να την ανυπομονησία να τα ακούσουμε ολοκληρωμένα, και γιατί όχι, και σε live εκτελέσεις!

Στα τρία παραπάνω τραγούδια συναντάμε τη σύνθεση των Outloud που έχει παίξει στα δυο άλμπουμ δηλαδή τους: Bob Katsionis-Lead Guitar,Keyboards, Chandler Mogel-Vocals,Tony Cash-Rhythm Guitar,Mark Cross-Drums, Sverd T.Soth-Bass.

Τα επόμενα τρία τραγούδια που συμπληρώνουν το "More Catastrophe" είναι τα: "Last Days Of December", το Christmas single που είχαν κυκλοφορήσει οι Outloud στα τέλη του 2011 και στο οποίο παίζει κιθάρα ο νέος κιθαρίστας της μπάντας Αχιλλέας Διαμάντης (που αντικατέστησε τον Tony),και δυο γνωστά τραγούδια των Outloud, τα "Falling Rain" σε... Flamenco Version και το " We Run" σε εκτέλεση με πιάνο και φωνητικά.

Οι Outloud τον Μάρτιο θα γυρίσουν την Ελλάδα τόσο για να παρουσιάσουν την καινούργια τους δουλειά αλλά και για να παρουσιάσουν στους οπαδούς τους τα νέα μέλη που αντικατέστησαν τόσο τον Tony στις κιθάρες όσο και τον Mark στα τύμπανα. Και εδώ πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Bob έκανε εξαιρετικές επιλογές, ο Αχιλλέας Διαμάντης στις κιθάρες και ο Τάκης 'Ηντας στα τύμπανα είναι φοβερές προσθήκες για τους Outloud!




Το πρόγραμμα της περιοδείας: 15 Μαρτίου-Καστοριά, 16 Μαρτίου-Θεσσαλονίκη, 17 Μαρτίου-Κέρκυρα, 18 Μαρτίου-Ιωάννινα, 22 Μαρτίου-Βόλος, 23 Μαρτίου-Τρίκαλα και 25 Μαρτίου-Αθήνα.

Την συναυλία θα ανοιξουν οι BLACKLEGS

http://www.youtube.com/watch?v=_HzQS5iZTq4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=fv4yh5Cefpk&feature=related









Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου