Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Tο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων θα τιμήσει τους υπεραθλητές Γεώργιο – Ιωάννη Τσιάνο και Στέλιο Βάσκο


Τους Στέλιο Βάσκο και Γεώργιο – Ιωάννη Τσιάνο θα βραβεύσει το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τη συνεισφορά τους στον αθλητισμό σε εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει την ερχόμενη Πέμπτη στις 7 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.





Στην διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση των αθλητικών επιτευγμάτων του Στέλιου Βάσκου από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Δημήτριο Σούλα.

Στη συνέχεια θα παρουσιαστούν τα αθλητικά επιτεύγματα του Γεωργίου – Ιωάννη Τσιάνου από τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθανάσιο Τζιαμούρτα.

Στην εκδήλωση θα γίνει και η τελετή αναγόρευσης του καθηγητή Γεωργίου Κήτα από το ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελετής περιλαμβάνει:

- Προσφώνηση από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Καθηγητή Κωνσταντίνο Γουργουλιάνη.

- «Έπαινο» προς τον Καθηγητή Γεώργιο Δ. Κήτα  από τον Καθηγητή Γεώργιο Ροντογιάννη

- Ανάγνωση της Εισήγησης, του Ψηφίσματος και της Αναγόρευσης από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Καθηγητή Ιωάννη Κουτεντάκη.

- Περιένδυση του τιμώμενου με την τήβεννο και Επίδοση του Ψηφίσματος, του Διπλώματος και του Διασήμου του Τμήματος, από τον Πρόεδρο του Τμήματος.

- Ομιλία του Καθηγητή Γεωργίου Δ. Κήτα με θέμα, «Ο ρόλος της άσκησης στην αντιμετώπιση ασθενειών του μυοσκελετικού συστήματος».

Το τελευταίο μέρος της εκδήλωσης περιλαμβάνει χορευτικό δρώμενο με τους φοιτητές Δ΄ έτους της ειδικότητας «Άσκηση στα Γυμναστήρια και Διοίκηση Αθλητισμού» του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση, θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου