Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Συνέχεια στην εγκληματική οικονομική πολιτική Βενιζέλου οι κατασχέσεις για οφειλές άνω των 1500 ευρώ προς το Δημόσιο

Αμετανόητος και ανάλγητος, ο Υπουργός Οικονομικών κ. Φίλιππος Σαχινίδης,  εξαπέλυσε πογκρόμ οικονομικών διώξεων εναντίον των συμπολιτών μας, που οφείλουν στο Δημόσιο άνω των 1.500€.




Ακολουθώντας πιστά την καταστροφική οικονομική πολιτική του προκατόχου του στο Υπουργείο, κ. Βενιζέλου.

Ακόμη και λίγες μέρες πριν τη λαϊκή ετυμηγορία, εξακολουθούν τον ίδιο ολισθηρό δρόμο της αφαίμαξης της ελληνικής οικονομίας και της απηνής δίωξης του κόσμου της ελεύθερης αγοράς, για οφειλές μικροποσών που δεν δικαιολογούν τις συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά των Υπηρεσιών του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Βενιζέλος προσπαθεί να κρύψει μάταια την αποτυχία της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης Παπανδρέου,
κατασκευάζοντας εξιλαστήρια θύματα στο πρόσωπο των πιο αδύνατων οικονομικά πολιτών, που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα συνεχόμενα χαράτσια που φόρτωσαν στην πλάτη του λαού, οι  μαθητευόμενοι «μάγοι» του Οικονομικού Επιτελείου της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Σε λίγες μέρες, οι υπεύθυνοι της οικονομικής καταστροφής της χώρας, θα πάρουν την ηχηρή απάντηση από τον Ελληνικό λαό που θα τους βάλλει οριστικά στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

Οι πολίτες έχουν μνήμη και κρίση και γνωρίζουν ποιοι μπορούν να αναλάβουν τις τύχες της χώρας σ΄ αυτή τη δύσκολη στιγμή για το λαό και το έθνος. Όλο και περισσότεροι καθημερινά στρέφουν το βλέμμα τους προς τη Νέα Δημοκρατία και προσδοκούν την αναγέννηση της Ελλάδας μέσα από ρεαλιστικό οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ. Καληνύχτα σας, κ. Βενιζέλο….

Μην κουράζεστε άλλο για τα δημόσια έσοδα, δεν θέλουμε να μας σώσετε άλλο, φύγετε επιτέλους για να αναπνεύσει ο τόπος…  
               
                       
ΝΟΔΕ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου