Τρίτη 3 Απριλίου 2012

25 επιπλέον τόνοι πατάτας από την Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων


Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων αποφάσισε να μετάσχει στο Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και σε συνεργασία με άλλους φορείς και εθελοντές - φυσικά πρόσωπα, να έλθει αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλλεται για προμήθεια και διάθεση φθηνών καταναλωτικών προϊόντων.





Συνεχίζουμε με την προμήθεια 25 επιπλέον τόνων πατάτας απ' ευθείας από παραγωγούς του Κ. Νευροκοπίου Δράμας και διάθεση στους καταναλωτές της πόλης.

Επιλέξαμε μία από τις καλύτερες ποικιλίες, την spunda, που είναι κατάλληλη για τηγάνισμα και βράσιμο (είναι η γνωστή πατάτα κίτρινου χρώματος στο εσωτερικό).

Η τιμή που μας προσφέρει ο παραγωγός είναι 31 λεπτά το κιλό.

Θα διατίθενται συσκευασίες των τριάντα ένα κιλών (31 kgr) με 10 ευρώ το τσουβάλι.
Μέγιστη ποσότητα παραγγελίας: δύο συσκευασίες των 31 κιλών.
Οι συμπολίτες - καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους μέσω της Ηλεκτρονικής Φόρμας ή στα Τηλέφωνα: 24310 23641 και 24313 51111 και ώρες: 09.00΄- 12.00΄


Η Διανομή της συμπληρωματικής ποσότητας πατάτας
στην Παλαιά Ζωαγορά

Η Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων ανακοινώνει ότι η διανομή της συμπληρωματικής ποσότητας πατάτας που έχει παραγγελθεί από τη Δημοτική Κοινότητα Τρικκαίων, θα γίνει το Σάββατο, 07 Απριλίου 2012 και από ώρα 11.00΄ μέχρι 16.00, στο χώρο της παλαιάς ζωαγοράς, (όπισθεν Κλωτσοτήρα).
Διευκρινίζεται ότι θα παραλαμβάνονται μόνον οι δηλωθείσες ποσότητες από αυτούς που τις παρήγγειλαν ή από αντιπροσώπους τους, που θα προσκομίζουν την ταυτότητα ή φωτοτυπία του προσώπου που τις παρήγγειλε.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ



Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου