Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Απόστολος Γουγουλάκης and The KG Band Live στα Τρίκαλα αύριο Δευτέρα 9 Απριλίου


Ο Απόστολος Γουγουλάκης παρουσιάζει με τους Kg την προσωπική του δουλειά καθώς και διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών.









O Aπόστολος Γουγουλάκης γεννήθηκε στα Τρίκαλα Θεσσαλίας. Στη νεαρή ηλικία των δέκα ετών,άρχισε μαθήματα στην κλασσική κιθάρα και στην Θεωρία της μουσικής. Στα δεκαέξι του χρόνια , συνέχισε τις σπουδές του στην ηλεκτρική κιθάρα και συγχρόνως έλαβε μέρος σε συναυλίες με διάφορα γκρούπ.

Στην ηλικία των δεκαεφτά ετών,πήρε μέρος στον ελληνικό διαγωνισμό του Ωδείου του Βόλου.Διαγωνίστηκε και διακρίθηκε με τιμές στην μοντέρνα τζάζ.
Έχει παίξει μουσική και έχει συνεργαστεί με αρκετούς μουσικούς σε διάφορα μαγαζιά της Πάτρας.Το 2006 συμμετείχε σε δυο μουσικά φεστιβάλ για τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και τον στιχουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο.

Οι δυο ευρέως γνωστοί συνθέτες παρουσιάστηκαν-συμμετείχαν στο φεστιβάλ αφιέρωμα.Το 2009 τραγούδησε με ένα ελληνικό συγκρότημα ονομαζόμενο Υγρό Πύρ στην Τεχνόπολη στην Αθήνα κατά την διάρκεια του Going Youth φεστιβάλ.



Το καλοκαίρι του 2010,ο Απόστολος Γουγουλάκης και η μπάντα του,διαγωνίστηκαν στο BIM φεστιβάλ της Πολωνίας με προσωπικές συνθέσεις κερδίζοντας το τέταρτο χρηματικό έπαθλο ενώ το καλοκαίρι του 2011 συμμετείχαν σε φεστιβάλ με τον Πουλικάκο, τους Απροσάρμοστους, τον Λάκη Παπαδόπουλο και το Γιοκαρίνη.Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Τεχνολογίας Υπολογιστών πλέων,συνεχίζει να εμφανίζεται σε σκηνές της Αθήνας,της Πάτρας καθώς και της υπόλοιπης Ελλάδας με στόχο να κυκλοφορήσει την πρώτη του προσωπική δουλειά.

Απόστολος Γουγουλάκης- ακουστική κιθάρα, φυσαρμόνικα, ukulele, φωνή    Αντρέας Μάντζαρης- πιάνο
                                                                               
Βαγγέλης Κεραμάρης- ηλεκτρική κιθάρα
Σταύρος Μάνθος- σαξόφωνο, φλάουτο
Θάνος Παπαγεωργίου- ηλεκτρικό μπάσο
Κώστας Παπασπυρόπουλος- τύμπανα
opening act
ΙΒΑΝΟΗΣ μπάντα από τα Τρίκαλα που παίζουν ελληνικό ροκ.
Βαγγέλης Χαλκίας- ηλεκτρική κιθάρα, φωνή
Θέμις Αμπράζης-ηλεκτρικό μπάσο
Γιώργος Παπάς-lead ηλεκτρική κιθάρα
Μιχάλης Γερομίχος- τύμπανα


http://www.youtube.com/watch?v=C50Ba_1Aueo
http://www.youtube.com/watch?v=wjb98ifBDAY&feature=related







Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου