Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Με Μιχαλάκη ο Ηλίας Βλαχογιάννης


Με τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη, συναντήθηκε την Πέμπτη 05-04-2012, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχης κ. Ηλίας Βλαχογιάννης.







Ο κ. Βλαχογιάννης ξεκαθάρισε ως απάντηση σε ανάλογη ερώτηση ότι δεν έχει σχέση η επίσκεψή του στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας και η συνάντησή του με τον Αντιπεριφερειάρχη με τις εκλογές και την προεκλογική του εκστρατεία, αλλά «είμαι εδώ καθαρά με την ιδιότητα του Αναπληρωτή Τομεάρχη της Ν.Δ., συζητώντας θέματα του Νομού».

Πιο συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του ο κ. Βλαχογιάννης ανέφερε:

«Ήρθα να επισκεφτώ φίλους, με τον Χρήστο Μιχαλάκη είμαστε χρόνια φίλοι, χαίρομαι που το έργο που έχει αναλάβει το φέρνει εις πέρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, άκρως πετυχημένος μέχρι στιγμής και είναι κοινή διαπίστωση όλων των τρικαλινών. Αυτό με ικανοποιεί ιδιαίτερα γιατί τον στήριξα και εξακολουθώ να τον στηρίζω. Συζητήσαμε τα προβλήματα του Νομού και να δω και εγώ από την πλευρά μου με την ιδιότητα του Τομεάρχη πως μπορώ να συμβάλω στην επίλυσή τους».

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε:

«Γνωρίζετε πολύ καλά ότι ήμουν επί 8 χρόνια συνεργάτης του, ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο λύσαμε πολλά προβλήματα, κάναμε πολλά έργα στο Νομό και πραγματικά αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση που προχωρά προς τη Βουλή. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, θα συνεχίσει από τη Βουλή πλέον το έργο που είχε ξεκινήσει στο Νομό και θα βοηθήσει και εμάς ως Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και ως Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου