Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Ιδιαίτερα θερμά υποδέχονται φορείς και πολίτες τον Ηλία Βλαχογιάννη


Το πρωί ο κ. Βλαχογιάννης επισκέφθηκε τις διοικητικές και υγειονομικές υπηρεσίες του ΙΚΑ, όπου συναντήθηκε με τους Διευθυντές των υπηρεσιών και το προσωπικό και ενημερώθηκε για τη λειτουργία των υπηρεσιών.






Σε συνέχεια των καθημερινών του επαφών με φορείς και πολίτες του Νομού Τρικάλων, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Ν.Δ., υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. και πρώην Νομάρχης Τρικάλων κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, περιόδευσε το πρωί στο ΙΚΑ Τρικάλων και το απόγευμα στις Δημοτικές Κοινότητες Χαϊδεμένη, Ράξα, Ρίζωμα, Πλάτανο και Θεόπετρα, όπου οι κάτοικοι τον υποδέχθηκαν ιδιαίτερα θερμά. Συνομίλησαν μαζί του και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου.



Σημειώνεται ότι ο κ. Βλαχογιάννης θα πραγματοποιήσει ομιλία την Κυριακή 29-04-2012 στις 8 το βράδυ στη Λάρισα στο Χατζηγιάννειο, την Δευτέρα 30-04-2012 στην Πύλη στο Ξενοδοχείο «ΠΥΛΗ» στις 8 το βράδυ, την Πέμπτη 03-05-2012 στα Τρίκαλα στο Πνευματικό Κέντρο στις 8 το βράδυ και την Παρασκευή 04-05-2012 στην Καλαμπάκα στο Εκθεσιακό Κέντρο στις 8 το βράδυ.



Το πολιτικό γραφείο του κ. Ηλία Βλαχογιάννη λειτουργεί στα Τρίκαλα στην οδό Καραϊσκάκη 26 καθημερινά, ενώ όποιος επιθυμεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς μπορεί να το κάνει στον αριθμό 24310-31160.

Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου