Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Την Πύλη επισκέφθηκε ο Μιχάλης Ταμήλος


- Μία επίσκεψη, δύο επαφές...
- Είχε διαδοχικές συναντήσεις με το δήμαρχο Κώστα Κουφογάζο και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό






Στην Πύλη βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Μιχάλης Ταμήλος όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με φορείς της περιοχής.

Στον Κουφογάζο

Αφορμή της επίσκεψης στάθηκε η υπογραφή της σύμβασης για την κατασκευή του δρόμου πρόσβασης στο Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) Πύλης. Το έργο ξεκίνησαν από κοινού οι δυο άνδρες (κ.κ. Μιχάλης Ταμήλος τότε πρόεδρος της ΠΑΔΥΘ και Κώστας Κουφογάζος δήμαρχος Πύλης). Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ από την πλευρά του υποσχέθηκε με την είσοδό του στη Βουλή να είναι δίπλα στο Δήμο Πύλης καθώς και στους υπόλοιπους Δήμους του νομού ώστε να λύσουν τα προβλήματά τους.

Ο κ. Κουφογάζος αφού τον καλωσόρισε στο Δημαρχείο, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα του, δηλώνοντας ότι η παρουσία του στα πολιτικά δρώμενα δεν αποτελεί έκπληξη, ενώ περιέχει ουσία και η τελευταία θα είναι προς όφελος του νομού.


Με Περιφερειάρχη

Εν συνεχεία ο κ. Ταμήλος συνάντησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό καθώς και το δήμαρχο Μουζακίου Γιώργο Κωτσό οι οποίοι και του ευχήθηκαν δύναμη για να αντεπεξέλθει στο νέο του ρόλο.




Δημοσίευσέ το στο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου